banner102

Düzenli, Düzen İçin Çalışıyor!

Saadet Partisi Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Dursun Ali Düzenli, Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız ve Partililer Hayrat İlçesinde esnaf ve halkı tek tek ziyaret ederek yerel seçimler için destek istedi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2014 Salı 14:32
Düzenli, Düzen İçin Çalışıyor!

 Hayrat İlçesini ziyaret ederek esnaf ve halk ile bir araya gelen Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Sursun Ali Düzenli ve Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram yılmaz, karşılaştıkları esnaf ve halka Milli Görüş'ün efsane Belediyecilik hizmetlerini anlatarak önümüzdeki yerel seçimler için destek istedi.

Öğle namazını Hayrat Merkez camiinde kılarak ziyaretlere başlayan Başkan Adayları Dursun Ali Düzenli, Behram Yıldız ve Saadet Partililer ziyaretlerini yatsı ezanına kadar devam ettirdi. Yatsı namazını Taflancık Mahallesi Camiinde kılan partililer, namaz sonrası camii cemaatiyle kısa bir sohbet yaptıktan sonra ziyaretlerini sonlandırıp ilçeden ayrıldılar.

Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Dursun Ali Düzenli, yaptıkları ziyarette karılaştıkları kişilerin oy verme konusunda karamsar olduklarını dile getirerek, bu arayışlarının tek adresinin Saadet Partisi olduğunu iddia etti.

Hayrat İlçe Merkezi, Balaban Mahallesi, Yeniköy Mahallesi, Taflancık Mahallesi ve Geçitli Mahallesini ziyaret ederek halk ile bir araya geldiklerini söyleyen Düzenli, "Nereye gidersek gidelim, kiminle konuşursak konuşalım büyük bir çıkmazda olduğunu gözlemledik. Bu çıkmazın sadece bu ilçede,hatta bu ilde olmadığını kendilerine ilettik. Sorunun çözümü olarak ta, adresin Milli Görüş olduğunu söyledik." dedi.

HAYRAT HAYALET ŞEHRE DÖNMÜŞ

Hayratlılara projelerinden de bahsettiğini söyleyen Düzenli, "Ziyaretlerimizde gözlemlediğimiz en önemli konunun işsizlik olduğunu gördük. Bu işsizliğin sonuçlarını da, gerek Hayrat İlçe merkezi gerekse mahallelerinde net bir şekilde gördük. Önceden açık olan birçok işyerinin kapalı olduğunu ve nüfusun çok büyük derecede azaldığını üzülerek gözlemledik. Bundan dolayı özellikle Hayratlıları ilgilendiren gerek ekonomik, gerek turizm, gerekse ulaşım açısından Trabzon'umuzu yakinen ilgilendiren projelerimizi Hayratlılarla paylaştık. " diye konuştu.

OY VERECEKSİN AKP'YE, SİTEMİ YAPACAKSIN SADETE

Karşılaştıkları insanların birçoğunun ülke gidişatından şikayetçi olduğunu ifade eden Düzenli, "Ziyaret ettiğimiz insanların birçoğu mevcut hükümetin yanlışlarını ve yapması gerekipte yapmadıklarını bizlere sorup, 'Onlarda sizin talebeniz" diyerek sitem ediyorlar. Halbuki bunlar Milli Görüş'ü bıraktıklarını alenen söyleyen ve icraatlarıyla da alenen ortaya koyan bu arkadaşlarımızı biz ilk ayrıldıkları günden beri uyarıyoruz. "diyerek ayrılanlarla ilgili şu örneği verdi : "Sayın Tayyip Erdoğan Milli Görüş'te iken İslam Birliği diyordu, şimdi ise Avrupa Birliği. İslam Savunma Paktı diyordu şimdi ise NATO diyor. Yine aynı şekilde İslam Birleşmiş Milletleri derken şimdi ise BirLEŞmiş Milletler diyor. Biz kendisine iftira atmıyoruz ki bunları kendisi söylüyor. Bunun için Şarapla üzümü karıştırmamak lazım. Halbuki şarabın aslıda üzümdür ama şarap yapıldıktan sonra helal harama döndü."

Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız'da ziyaretler hakkında kısa bir açıklama yaparak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BU İSANLAR TATİLE Mİ GİTTİ?

Hayrat'ın harabe şehre dönmemesi için mutlaka Milli Görüş'ü desteklemeleri gerektiğini söyleyen Behram Yıldız, "Son 11 yılda tek başına iktidarda olan bir hükümetin Belediye Başkanı Hayrat İlçesinde görev yapıyor. Fakat ilçemizde veya bölgemizde insanların göç etmemesi için bir tek fabrika kuruldu mu? Hayır. Bu insanlar buradan tatile çıkmak için mi ayrıldı? Neden bu insanlar memleketlerini bırakarak büyükşehirlere göç etmek zorunda kaldı?" diye sorular sorarak bu gidişatın kötü olduğunu iddia etti.

Yıldız, Hayrat Belediye Başkanı kendilerine nasip olduğu taktirde bu göç sorununun ortadan kalkacağını ve Yaşanılabilir bir Hayrat'ı imar edeceklerini ifade etti.

Haberle ilgili 142 fotoğraf için tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 18.02.2014 14:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serap @Oflu vatandaş 2014-02-20 10:20:01

çünkü saadetli abileri hiç bir yandaş ve y....k medya çıkarmıyor ne yapsınlar.

Avatar
Oflu vatandaş 2014-02-18 17:35:05

Sitem delir tabiiki sadet partisine halk tv ye ak partili çıkmıyo sadetli abiler çıkıyo

banner90