banner102

Harputoğlu Hayrat'ta Başkan Adayı mı?

Hayrat Belediye Başkanlığı için Saadet, AKP, CHP başkan adaylarını netleştirirken, Harputoğlu'da facebook sitesindeki hesabından BBP'den Başkan adayı olduğunu idia etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ocak 2014 Çarşamba 17:39
Harputoğlu Hayrat'ta Başkan Adayı mı?
Başkan adaylığını Facabook hesabında afiş şeklinde hazırladığı bir ilanla açılayan Numan Harputoğlu, resmi ilanını Şubat ayı içerisinde basın ile paylaşacağını söyledi.

"Koltuk için değil, hizmeti koparmak için varım" sloganı ile yola çıktığını ifade eden Harputoğlu, en yakın zamanda Hayrat ilçesi için yapacak olduğu projeleri ile birlikte basın açıklaması yapacağını iddia etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.02.2014 09:51
Anahtar Kelimeler:
Numan Harputoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre Kurt 2014-01-29 21:39:53

kardeşim gereksiz yere zamanını, nefesini ve seninle uğraşacak insanların zamanını harcamasan daha iyi olmaz mıydı. elini vicdanına koysan eminim sana diyecek ki "bırak egolarını tatmin etmeyi. eğer hizmet etmek istiyorsan git samimi şekilde hizmet edenlerin yanına ve onlara destek ver"
kardeş sen sen ol sana gerekszi yerek gaz verenleri ve nefsinin seni hortlatmasını bırak ve hizmet edenlerle birlikte çalış. gösteriş için birşey yapma...

Avatar
cersaa 2014-02-26 11:56:05

emre kimdir o hizmet edenler soylesene bizde onların yanına gidelim

banner90