banner102

Hayrat İlçe Başkanı Yıldız oldu!

Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongre sonrası Saadet Partisi Hayrat İlçe Başkanı Behram Yıldız oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Ekim 2017 Salı 15:37
Hayrat İlçe Başkanı Yıldız oldu!

Hayrat İlçesi Şelale düğün salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını Saadet Partisi GİK Üyesi Dursun Ali Düzenli yaptı. 

İl Başkanı Cevat Kurt ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin de iştirak ettiği kongreye ilçeden ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda partili katıldı.

Kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde söz alan Saadet Partisi İl Müfettişi Şakir Şahintaş, her Müslümanın hedefinin Hakkın hâkim olduğu bir dünyayı kurmak olması gerektiğini söyleyerek, bu uğurda canımızın son noktasına kadar çalışmamız gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt’ta gündemle ilgili yaptığı siyasi konuşmada mevcut iktidarın çelişkili politikalarını belgelerle ortaya koyarak bu çelişkiler yumağı içine saplanan bir geminin doğru yol alamayacağını ve mutlaka bir yere toslayacağını söyledi.

KARŞIMIZA ÇIKSINLAR DA
BU MİLLET DOĞRU İLE YANLIŞI GÖRSÜN

Dün dostum dediklerine bugün düşman gözü ile bakan bu iktidar sahiplerinin Milli Görüş’ün uyarılarına kulak asmadığını ifade eden İl Başkanı Kurt, “Bizler Milli Görüş’ün tek siyasi temsilcisi olan Saadet Partisi olarak iktidarda bulunan arkadaşlarımızı kardeşane bir şekilde uyarıyoruz. Uyarıyoruz çünkü aynı gemide yer alıyoruz. Bu gemi batarsa batışını görenlerde batacak ısrarla görmek istemeyenlerde. Bunun için geçmişte olduğu gibi şimdi de İslam âlemi ve ülkemiz için hayati tehlike arz eden konularda belgelerle uyarılarda bulunuyoruz. Bizim bu uyarılarımıza karşı en alt kademeden en üst kademeye kadar kim karşı çıkarsa hodri meydan diyoruz ve karşımıza basının önünde veya halkın karşısında çıkmaya davet ediyoruz. Çıksınlar da bu millet doğru ile yanlışı görsün. Fakat maalesef daha öncede hodri meydan demiştik ama kimse çıkamadı. Çünkü bu kardeşlerimiz düştüğü bataklığın farkındalar ama gerçeklerle yüzleşmeye cesaretleri olmadığı için karşımıza çıkamıyorlar. Bu cesareti göstermedikleri içinde sürekli ümmet ve ülkemiz adına büyük hatalar yapıyorlar.” dedi.

Yapılan siyasi konuşmalardan sonra seçime geçildi ve yeni İlçe Başkanı Behram Yıldız oldu.

Yapılan Kongrede kendilerine görev veren delege ve teşkilat mensuplarına teşekkür eden Behram Yıldız, “Yaptığımız bu kongre Hayrat İlçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. İnşAllah bu kongre ile Hayrat’ımıza yeni bir ivme kazandıracak ve gerçek manada halkın dertleri ile dertlenenlerin kimler olduğunu Hayratlılara göstereceğiz.” diyerek bir önceki İlçe Başkanına ve yönetim kuruluna yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 03.10.2017 15:40
Anahtar Kelimeler:
Behram YıldızCevat Kurt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90