banner102

Hayrat İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı

Saadet Partisi Hayrat İlçe Teşkilatı yapılan 6. Olağan kongre sonrası kurum ziyaretlerine başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2017 Cuma 17:37
Hayrat İlçe Teşkilatı Ziyaretlere Başladı
İlçe Başkanlığına seçilen Behram Yıldız ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile yapılan ziyaretlerin ilkini ilçeye yeni atanan İlçe Kaymakamı Kübra Demirer’e yapıldı. Kaymakamlık ziyaretinden sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Hayrat İlçe Teşkilatı üyeleri Belediye Başkanlığı ve diğer kurumları ziyaret ederek kısa süreliğine sohbet ettiler.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Hayrat ilçe Başkanı Behram Yıldız, “Saadet Partisi olarak göreve geldiğimiz günden itibaren çalışmalara başladık. İlk olarak ilçe teşkilatımız tutup düzenleme çalışmalarını yaptıktan sonra kurum ziyaretlerine başladık. Bizler ziyaretlerimizi ve çalışmalarımızı Hayrat ilçemizin daha iyi olabilmesi ve yaşanılabilir ilçe haline gelmesi adına yapıyoruz.” Diyerek ilçeye yeni atanan Kaymakam hanıma ve İlçe Emniyet Müdürüne yeni görevlerinde başarılar diledi.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.11.2017 18:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90