banner102

Hayrat ta Başkan Nuhoğlu na Plaket

Taflancık Mahallesi Muhtarı Tufan Yeşilyurt ve heyeti, Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu na mahallelerinin sorunlarının çözümündeki katkılarından dolayı plaket verdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Mart 2016 Cumartesi 20:09
Hayrat ta Başkan Nuhoğlu na Plaket

Trabzon’un Hayrat ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu na, hizmetlerinden dolayı Taflancık Mahallesi muhtarlığı tarafından başarı plaketi takdim edildi.

Belediye Başkan odasında düzenlenen takdim töreninde konuşan Tatlancık Mahallesi Muhtarı Tufan Yeşilyurt, mahallelerinin Trabzon un en uzak yerleşim yerlerinden biri olduğunu belirterek :” Mahallemiz hizmet noktasında yıllarca geri bırakılmıştır. Mahallemiz Başkan Nuhoğlu döneminde hatırlanmış ve sorunlarının büyük bölümü çözülmüş, yeni hizmetlere kavuşmuştur.” Dedi.

Muhtar Yeşilyurt, bazı hizmetlerin gözle görülmüyor olabileceğini de ifade ederek :” Yapılan iyi niyetli çalışmalarla insanımızın yıllarca sabırla beklediği ihtiyaçları giderilmiştir. Bundan dolayı Belediye Başkanımız Mehmet Nuhoğlu ve ekibine mahallem ve şahsım adına teşekkür nişanesi olarak bu plaketi takdim ediyorum” şeklinde konuştu.

Görevi süresince halka hizmeti Hak-ka hizmet olarak telakki ederek çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu :” Çalışmalarımızda yörenin ve şahsın adından çok ihtiyaç durumunu dikkate aldık, almaya da devam edeceğiz. Amacımız Hayrat ı sorunsuz hale getirmek ve yaşanılır kılmaktır. Hayratlı ya hizmetleri sunarken adalet ilkemizden tavizimiz olmadı, olmayacak. Taflancık Mahallemizdeki sorunların çözümü ve yeni hizmetlerin sunulmasına devam edeceğiz” dedi.

Plaket takdiminin ardından çekilen anı fotoğrafı ile program sona erdi.

Halil Bayram

Son Güncelleme: 26.03.2016 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir dost 2016-04-04 09:11:57

Hayrat belediye başkanımız gerçekten çok değerli bir insan.Allah ondan razı olsun.Anne babası ne güzel evlat yetiştirmişler.Rabbim onlardanda razı olsun.

banner90