banner102

Hayratlılar Saadet Kadrolarını tercih edecektir

Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, yaklaşan yerel seçimler öncesi Hayrat halkına basın aracılığı ile seslendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ocak 2014 Perşembe 15:18
Hayratlılar Saadet Kadrolarını tercih edecektir

 Hayratlıların önce insan sevgisini esas alan  belediyecilikte, Saadet kadrolarını  tercih  edeceğini iddia eden Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, "30 Mart 2014 pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde yörenizin bir evladı olarak sizlere hizmete talibim. Doğru ve yerinde tespit ve teşhislerle belediyecilikte öncü olan Milli Görüş belediyeciliği, güzel Hayrat'ımızı hak etmediği yalnızlıktan kurtaracaktır." dedi.

1990 yılından bugüne gelinceye kadar yörenin saygın işadamlarının desteği ile birtakım yapısal düzenlemeler, yol ve su hizmetleri olmuştur, diyen Behram Yıldız, "Bunları bir hayratlı olarak takdir etmemek mümkün mü.. Fakat geçen çeyrek asırlık süreçte istihdama yönelik en küçük bir aktivite olmamıştır. Aynı şekilde Hayrat devlet dairelerinde çalışan personelin dahi Hayrat dışında ikamet ettiği malumunuzdur. Bu büyük göç her ne kadar ülke gerçeği gibi görülse de, güzel ilçemizde 1999 yılından beri iktidarda olan Ak Parti belediyecilik anlayışının, istihdama ve üretime yönelik açılım gerçekleştirmediğini göstermektedir." diyerek ilçenin nüfusunun boşaldığına dikkat çekti.

Yıldız "Maalesef Çaykur'un bir fabrikası ve küçük bir özel çay işleme atölyesinin yanında başka bir sanayisi yoktur. Yaz aylarında mevsimsel bir canlılıktan bile yeterli derecede fayda sağlanılamadığı görülmektedir." diyerek sözlerine şu şekilde devam etti:

Söz sırası sizde....

Şimdi güzel hayratımızın önüne büyük bir şans doğmaktadır. Trabzon ilimizin büyükşehir  kapsamına alınması ile  bir coğrafyaya dağılan köylerimiz ve beldelerimiz bir mahalle statüsünde Hayrat belediyesine bağlanmıştır. Mahalli idarelerin güçleneceği, merkezileşeceği bu ortamdan faydalanma zamanıdır.

Saadet Partisi olarak belediyecilikte çığır açan anlayışımız, halkımızın daima takdirini almıştır. Önceliği daima insan sevgisine vereceğiz. Sorunu olan her Hayratlı direk  başkanı araması halinde sorununa çözüm sağlanacağının bilinmesini isteriz.

MICIR VE BETONARME İŞLETMESİ KURACAĞIZ

Belediye olarak istihdama ve üretime dönük bir çalışmanın da içinde olacağız. Öncelikle çevre mahalle ve yayla yollarının betonlanması için derelerimizin havzasına kuracağımız mıcır ve betonarme işletmesi ile maliyetleri minimize edeceğiz. Yöremize sıksık vuku bulan sel ve doğal afetler için acil müdahale birliği oluşturulacaktır.

HAVA VE ÇEVRE KİRLİLİĞİ İÇİN ÖZEL ÖNLEMLER ALINACAK

Çevre kirliliği için büyük tehlike arz eden çay fabrikası atıkları ile baca kirliliği için özel önlemler alınacaktır. İkamete yönelik arsa ve konut satışının gerçekleşmesi için  imar mevzuatının mutlaka değiştirilmesi sağlanacaktır. Çevre mahallelerin ulaşım imar gibi birçok sorunu bir aile çatısı altında örgütlenilerek çözümü kavuşacaktır. Bünyesel büyümeden kaynaklanacak olan eleman istihdamı için çevre illere ilan edilerek hakkaniyete dayalı bir istihdam sağlanacaktır.   

Özet olarak söylemek gerekirse hayrat halkı 30 Mart  Pazar günü kendileri ve gelecek nesilleri için çok önemli karar verecektir. Haketmediğimiz bu yalnızlık ve göçü durdurmak için  büyük bir  ekseriyetle tercihini saadet'te kullanarak garson devlet anlayışını  isteyecektir.

Seçim çalışmalarının ve seçimin kardeşlik dokusuna zarar verilmeden büyük bir olgunluk içinde geçeceğine olan inancım tamdır. Bu niyetlerle önümüzdeki seçimlerin Hayratlılar ve tüm insanlık için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan (cc) diliyorum.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.01.2014 15:19
Anahtar Kelimeler:
Behram Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sessiz yığınlar 2014-01-30 17:05:25

ülkemizin her on yılda bir büyük sıkıntılara krizlere düşürüldüğü zenne demokrasimizin sessiz yığınlarından biri olarak babalarımızdan dedelerimizden öylesine kötü bir miras aldıkki.. kendi korkularımızın esiri olduk. başarmaya korkuyoruz yönetmeye yön vermeye korkuyoruz yani asıl rakibimiz özgüven noksanlığı ve takıntılarımız bu nakus talihimizi ne zaman yeneriz biliyormusunuz korkularımızı yendiğimiz anda bunu başarırız varolan vesayet sistemini statükoyu ancak evhamlarımızı altedersek yenebiliriz ve toplum olarak refaha ereriz işte bu seçim bu viraji döneceğiz allahın izniyle sandığa gideceğiz ve kendimize oy vereceğiz diyeceğizki ey bu memleketin çamurunu çiğneyen enflasyonda bütçesi darmadağın olan vatanı için kapısına şehitler gelen sessiz insanoğlu.. unutmaki kimsesizlerin kimsesi olan seni yaratan mevlamız bize akıl ve şuur verdi vereceğiz oyumuzu silkineceğiz allahın izniyle saadetli günlere böyle kavuşuruz

Avatar
Bayram YILDIZ 2014-02-03 17:03:59

hayrat kabuğundan cikmasi, gerceklerle yüzleşmesi halkin haklarini gözetlemesi için şimdi amcamiz behram yıldızı umulurki bir fırsat haline dönüşdürerek halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen bir ehliyet sahibine bu mevki verilir.. celik kardeşler otomotiv ve inşaat

Avatar
ABDULLAH ÖZTÜRK @sessiz yığınlar 2014-01-30 21:05:30

ki̇m olduğunu bi̇lmi̇yorum ama yaziniz enfes ve güzel hisleri̇mi̇ze duygularimiza tercüman oldun i̇nşallah uyku takli̇di̇ yapan bu mi̇llet uyanir kendi̇öz mi̇lli̇ görüşünü tercih eder

Avatar
Of esnafı 2014-01-31 13:22:42

Toplum olarak hayata yüzeysel bakmaya hazir cevaplara hazır haberlere velhasıl hazirlanan projelere tabi oluyoruz malesef allahın bize verdiği aklımızla kısa bir tefekkür etmeye adeta üşeniyoruz 4-5 yıl yaşadıklarımızın muhasebesini yapmıyoruz birileri bizim yerimize muhasebeyi yapıp önümüze koyuyor ve o muhasebeye dayanarak karar veriyoruz tabi bu muhasebeyi yapanlar çok önemli biz o kişileride araştırmıyoruz kısacasi uyuştuk öyle uyuştukki birileri bizi sedyeye koymuş gòtürüyor nereye götürüyorsunuz diye bile sormuyoruz hazırcı,vefasız,basiretsiz olduk vesselam MILLINIZAMLA BISMILLAH, MILLISELAMETLE MAŞAELLAH, REFAHILE ELHAMDULILLAH, FAZILETLE INŞAELLAH,SAADETE ULAŞANLARA SELAM OLSUN... MERHUM PROF DR NECMETTIN ERBAKAN

Avatar
fikret 2014-02-04 22:34:32

allah yolunu açık etsin.

Avatar
özyrtlı @taflancık k. 2014-02-01 11:05:36

taflancıklı yazını beğendim akpartinin bu seçimi alacağı garantidir isterizki güzel bir seçim olsun her evladımız yarışsın asla birbirini kırmıyalım üzmeyelim bu dünya geçici komşuluk bakidir

Avatar
S.nuhoğlu 2014-02-04 08:32:25

behrem ağbeyi fabrikadan tanırım eski bir milli görüşçüdür savunduğu ilkeler için bu adaylığı kabul etmiştir inşallah hayrat barış içinde bir seçim yaşar öncelikle demokrasiye inanmak bu güzellikler yaşamak isterim herkes fikrini söylesin yarışsınlar zaten seçimin favorisi belli öbürleri çok sesliliktir

Avatar
hayaller 2014-02-04 13:42:28

güzel hayaller kuruyorsunuz :)

banner90