banner102

Hayrat'ta 7 PKK'lı Terörist!

Hayrat'ın Dağ Önü Yaylası’nda aracı bozulan Musa Kaya adlı vatandaş, 7 terörist tarafından gasp edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Ağustos 2016 Salı 01:18
Hayrat'ta 7 PKK'lı Terörist!
Aracını tamir etmek istediği sırada yanına gelen ve ellerinde uzun namlulu silahlar olduğu belirtilen ve PKK’lı teröristler olduğu söylenen 7 kişi, araçtaki 5 ekmek ve kavunlara el koyduktan sonra araç şoförü Musa Kaya’nın belindeki silahını da gasp ederek Çaykara istikametine doğru kaçtığı öğrenildi.

Yaşadığı gasp hadisesinden sonra Güvenlik güçlerini arayan Musa Kaya adlı şoför, yaşadığı hadiseyi  Güvenlik güçlerine anlattı.

Aracını tamir etmek için altına girdiği sırada 7 teröristin yanına geldiğini belirten Musa Kaya, “Erzakı aldılar, silahımı istediler. ‘Biz gidene kadar, burada bekle’ dediler. Çaykara istikametine kaçtılar” dedi. Teröristlerin Maçka’daki eylemleri gerçekleştiren grup olduğu ihtimali üzerinden duran güvenlik güçleri, teröristlerin bölgede destekçisi olup olmadığını araştırıyor.

Olay sonrası Jandarma'nın başlattığı operasyon sürüyor..

Haber61

Son Güncelleme: 30.08.2016 01:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90