banner102

Hayrat'ta Gençlik Buluşması

Saadet Partisi Trabzon Gençlik Kolları "Gençlik Buluşmaları" adlı programın 7. ayağı Hayrat İlçesinde gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2015 Pazartesi 02:28
Hayrat'ta Gençlik Buluşması
Hayrat Belediye Düğün salonunda gerçekleşen "Gençlik Buluşması" programının sunuculuğunu Adem Yılmaz yaptı.

İstiklal Marşı ile başlayan program Kur'an-ı Kerim, Sinevizyon ve İl Gençlik Başkanı M. Muhsin Aksoy'un açılış Konuşması ile devam etti.

Programda "Neden Milli Görüş" konulu sunum yapan Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Av. Selçuk Özderya, Milli Görüş'ün toplum arasında sıradan bir görüş olarak yansıtılmaya çalışıldığını vurgulayarak, "Bu görüş Adem (A.S.)'dan günümüze kadar Hakkı yeryüzüne hakim kılma derdi olanların görüşüdür." dedi.

Özderya, "Bu görüşü silmek isteyen bir takım zümreler, alenen yok saymaktan çekinerek dolaylı şekilde görüşü silme peşindedirler. Fakat bu görüş hayatın başlangıcından sonuna kadar devam edecek olan Hak görüştür. Dün neyi savunmuşsa bugünde aynısını savunanların görüşüdür bu görüş. Realiteyi esas alanların değil, Hakkı esas alanların görüşüdür Milli Görüş. Bu görüşü anlamak isteyenlerin hedefinde dünyalık planlar olmamalıdır. " diyerek yeryüzünün ıslahı için bu görüşe sarılmamız gerektiğini söyledi.

"Her ne pahasına olursa olsun batıl görüşler ile Milli Görüş'ün aynı çatı altında durması düşünülemez" diyen Özderya, "Adil bir dünyanın kurulması ancak ve ancak Milli Görüş ile mümkün olabilir. Bunun dışında kalan bütün görüşler veya kurumlar, yeryüzüne bozgunculuktan başka birşey getiremezler.  Bu dün de böyle oldu bugün de aynı olacaktır. " diyerek Milli Görüş'ün önemine dikkat çekti.

Soğuk hava şartlarından dolayı konuşmasını kısa kesen Özderya, programa katılan gençlere, soğuk havaya rağmen programa katılım sağladıklarından dolayı teşekkür etti.

İl Başkanının konuşmasından sonra her gençlik programında olduğu gibi hediye çekilişi yapıldı. Çekiliş sonrası hediye kazanan talihlilere hediyeler takdim edilerek program son buldu.






Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.01.2015 02:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
B.YILDIZ 2015-01-26 17:20:54

Pazar akşamı soğuk olmasına rağmen gençlerle ısındı ortam onlara MİLLİ GÖRÜŞ hakkında düşüncelerini söyledim hepsi öylesine cevaplar verdiki duygulanmamak mümkün değil. Gençler gerçekten büyük zorluklarla karşı karşıya. Bütün oyun onların üzerine oynanıyor. ÖSSY KPSS OSYM gibi güya adaletli gözüken yerleştirme sınavlarına onüç senelik bu iktidar döneminde yapılan hileler ve adalet mekanızmasının güçlüden yana iyice ivme kazandığı bugünlerde gerçekten işleri zor. Onları bu ortama iten bizim nesilin sakallı hüsnüleri ve hüsniyelridir. Tam onüç yıllık AKP iktidarında yalan rüzgarları esti durdu.. ne anayasa ne işsizlik hiçbir sorun halledilmediği gibi Zinanın yasalaşması ile ahlaken büyük dejenerasyon geçiriyor toplum.. evlerde izlenen dizilerde gayrımeşru ilişkiler masumane gösterilerek zehir saçıyorlar.. son dönemde yolsuzluk ve hırsızlıkların kapatılması ile artık mızrak çuvala sığmıyor..o yüzdten HAYDİN GENÇLER MİLLİ GÖRÜŞ TEK KURTULUŞTUR

Avatar
adnan d. 2015-01-28 17:38:13

maşallah.okçular tepesindeki yıldızlar gibisiniz.helal olsun...

Avatar
Ağadayı 2015-01-29 22:19:48

sakın gençler azlığınızdan yana sıkıntılı olmayın , güçlü olan kalabalıklar değil hakktır, Allah ın izni ile nice azlıklar çokluklara galip gelmiş ve de gelecektir.selam ve dua.

banner90