banner102

İLLA BAŞBAKAN MI GEÇMESİ LAZIM?

Trabzon Hayrat Karayolu üzerine şiddetli yağmurdan dolayı düşen toprak yığını bir hafta geçmesine rağmen henüz kaldırılmadı.

15 Eylül 2013 Pazar 19:58
İLLA BAŞBAKAN MI GEÇMESİ LAZIM?

 Trabzon Hayrat karayolu Barış Köyü mevkiinde 08 Eylül tarihinde yağan şiddetli yağmur, toprak yığının yola düşmesine sebep oldu. Tek şeritli yolu boydan boya kapatan toprak yığını kısa süreliğine yolu kapatırken, karayolları ekipleri yolun Hayrat'a gidiş kısmını açarak tek yönlü olarak trafiğe açtılar.

Aradan bir hafta geçmesine rağmen yolun diğer şeridini açmayan yetkililere, yolu kullanan araç sürücüleri sert tepki gösterdi.

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARTIYORLAR!

Günde binlerce aracın kullandığı Hayrat karayolunun bir hafta boyunca tek yönlü olarak kullandırılması başlı başına felakettir diyen Hayratlı S.B adlı sürücü, "Yağan yağmur sebebiyle tek şeridi kapanan yolun diğer şeridinin bir hafta boyunca açılmaması, meydana gelebilecek kazalara davetiye çıkarmakla eş değerdir" dedi.

BAŞBAKAN GEÇSE ANINDA AÇILIRDI!

Özellikle yolun virajlı kısmında yer alan toprak kaymasının kapattığı yol bir an önce açılmalıdır diyen H.İ adlı araç sürücüsü, "Bu yoldan bir bakanın geçmesi söz konusu olsaydı, bu yol toprak kaydığı gün iki şeritli olarak trafiğe açılırdı. Fakat bizim gibi sıradan insanları insan yerine koymadıkları, bir hafta boyunca günde binlerce aracın kullandığı yolun virajlı kısmında ki toprak yığınını  kaldırmadıklarından ortaya çıkmaktadır. Halbuki bir Başbakanın buradan geçmesini boş verin, sadece "Ben Hayrat İlçesine gitmeyi düşünüyorum" demesi bile bu yolun anında yapılmasına sebep olacağına inanıyorum" diye şikayette bulundu.


Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.09.2013 18:36
Anahtar Kelimeler:
Hayrat Karayolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
işiniz gücünüz 2014-02-12 22:39:05

işiniz gücünüz taraf haberçilik nedense bu tarz haberleri hep seçim zamanı yakın olunca yaparsınız sizin haber anlayişınız ancak bu kadar olur

Avatar
oflu 2013-09-15 20:49:53

kenarintan gidiliyor...

Avatar
heyt be. 2013-09-17 16:42:54

tipik akp belediye anlayışı.seçim zamanı yaklaştı şu an şehir merkezlerini yalandan kazıp doldurmaktan vakitleri yok ki.

banner90