banner102

Kar Yağışı Nedeniyle Hayrat'ta 5 kişi Mahsur Kaldı

Türkiye genelinde başlayan yoğun kar yağışı Of İlçesinde olduğu gibi Hayrat İlçesinde de etkisini olumsuz yönde gösterdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2015 Cuma 02:04
Kar Yağışı Nedeniyle Hayrat'ta 5 kişi Mahsur Kaldı
Hayrat İlçesi Pınarca Mahallesi muhtarı Mehmet İmamoğlu'nun facebook sitesinden yayınladığı mesaja göre , Hayrat'ın Büyük Harman yaylasında mahsur kaldığı öğrenilen 5 kişi için Trabzon Büyükşehir Belediye ekipleri çalışma başlatarak mahsur kalanlara ulaşmaya çalışıyor.

Mahsur kalan 5 kişi için vatandaşların da yardımı ile Büyükşehir Belediyesine ait bir dozer ve bir  Greyder ile yaklaşık 20 km lik yol açmaya çalışıyor.

Muhtar  Mehmet İmamoğlu, " Mahsur kalan vatandaşlarımızın olduğu büyük harman yaylasında yaklaşık 2 metre kar kalınlığının olduğu bilgisini aldık. İnşAllah belediye ekipleri ve vatandaşlarımızın yardımı ile mahsur kalanlara ulaşacağımızı umut ediyoruz." temennisinde bulundu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.01.2015 09:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90