banner102

Of HGGP'den Of ve Hayrat'ta kadın girişimcilere destek organizasyonu

İstanbul’da faaliyet gösteren Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Of ve Hayrat'ta bulunan kadın girişimcilere destek vermeye devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Şubat 2021 Cumartesi 22:22
Of HGGP'den Of ve Hayrat'ta kadın girişimcilere destek organizasyonu
Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu, Hayrat'ta Cam ve Porselen boyama üzerine  faaliyetlerini sürdüren Selma Uzunlar Nuhoğlu hanımefendinin  çalışmalarına cam ve porselen ürünler, çeşitli boyalar ve fırçalar ile destek verdi.

Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu yaptığı açıklamada "Yöremizde kadınlarımızın evden üretim tekniği ile ev ekonomilerine katkıda bulunmasını sağlayacak projeler üzerinde çalışmalarımız hızla sürecektir. İlk etapta Selma Uzunlar Nuhoğlu ablamızın cam ve porselen boyama üzerine yapmış olduğu çalışmalara destek vererek, Of ve Hayrat'ta bulunan hanım kardeşlerimizin ev ekonomilerine katkıda bulunacak tesis ve malzeme ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık.

Üreten bir toplumun erkeği ile kadını ile ne kadar değerli olduğu bilinci ile hareket ediyoruz.

Bu bağlamda; çaylıkta ve bahçede beraberce aile ekonomisi için canını dişine takan insanımızın çalışkanlığını ve üretkenliğini arttırmak için desteğimizi sürdüreceğiz" dedi

Selma Uzunlar Nuhoglu yaptığı açıklamada: "Uzunyıllardır halk egitimlerde eğitmenlik olarak görev almaktayım , ev dekorasyon ürünleri eğitimi verdiğim esnada , yöremizde bulunan cam porselen dekor atölyesinden aldığım eğitimi bir çok atölye ve fabrikadan eğitimime devam ettim ve akabinde , maddi demirbaş ürünlerin teminatı için KOSGEB e başvurarak sanayileşmeye adım attım bugün geldiğimiz noktada ilk olarak atölyede ana eğitimi alarak evlerinde gelişecek olan bir istihdama yöneliyoruz , önceliğimiz Hayrat, Of ve Hayrat olarak tüm yaygın yerleskeli kadınlarımız olacaktır. Atölyemiz şahsi kâr gütmeden ulaşılabildigimiz kadınlara destek verecektir.

Bizlere desteğini esirgemeyen Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Yönetim Kuruluna teşekkürü borç biliriz.  Bizlere destek olmak için tüm imkanlarını seferber ettiler.  Of ve Hayrat için canla başla çalışan kardeşlerimize tüm kadınlar adına teşekkür ediyoruz." dedi

Son Güncelleme: 20.02.2021 22:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90