banner102

Ömer Çelebi Yeniden Başkan

Saadet Partisi Hayrat İlçe Kongresi partililerin katılımı ile İlçe Teşkilat binasında gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Şubat 2015 Pazar 00:26
 Saadet Partisi İl Müfettişi Mustafa Yılmaz'ın başkanlık yaptığı  6. Olağan Kongresinde açılış konuşmasını 2014 Belediye Seçimlerinde Hayrat Belediye Başkan Adayı olan Behram Yıldız  yaptı. Gündeme ilişkin önemli açıklamalar yapan Yıldız, Milli Görüş'ün tek temsilcisinin Saadet Partisi olduğunu belirterek, herkesin hor gördüğü bu partide yer almanın büyük bir nimet olduğunu söyledi.

Siyasi konuşmaların devamında Saadet Partisi İl Planlama ve Koordinasyon Başkanı İbrahim Öner neden Milli Görüş çatısı altında olmanın önemine değinerek, bu davada yer almanın kimsenin mahareti olmadığını, ancak ve ancak Cenab-ı Allah'ın lütfu olduğunu söyledi. Öner konuşmasının sonunda Hac farzını yerine getirmek için gittiği Mekke'de İsmailağa Cemaatinden birkaç hoca ile karşılaştığını ve bu hocalarla yaptığı önemli konuşmayı  anlatarak konuşmasını tamamladı.

Konuşmaların sonuncusunu İl Müfettişi Dr. Mustafa Yılmaz yaptı. İktidarda bulunan partilerin alternatifi olmadıklarını söyleyen Yılmaz, "Biz Saadet Partisi olarak hiçbir partinin alternatifi değiliz. Biz Milli Görüş olarak mevcut batıl sistemin alternatifiyiz. Bunun için bu batıl sistemin başına en büyük alimi getirseniz de bu bozuk düzen değişmeyecektir. Düzenin bekçiliğini yapacak değil, bu düzeni tamamen değiştirecek anlayışın iktidar olması lazım. Bu da ancak ve ancak Milli Görüş yani Saadet Partisiyle olur." dedi.

Kongrenin devamında 41 delegenin yer aldığı listede 33 delegenin oy kullanımıyla gerçekleşen seçimde mevcut ilçe başkanı Ömer Çelebi tek liste ile yeniden başkanlığa seçildi.

Oluşan ilçe yönetim ve il delege listesi şu şekilde oldu:

Başkan Ömer Çelebi

YÖNETİM KURULU ASIL

1.       Behram YILDIZ

2.       Adem ACAR

3.       Nurdoğan YILDIZ

4.       Turan HACIBEKTAŞOĞLU

5.       Süleyman BAŞ

6.       İlyas ALTINER

7.       Servet ÖZKANCA

8.       Şükür YILMAZ

9.       Mahmut BAŞER

10.   Hamit SEVGİLİ

YÖNETİM KURULU YEDEK

1.       İzzet KILIÇASLAN

2.       Sadık HARPUTOĞLU

3.       Şükrü BAŞER

4.       Nizamettin ERSOY

5.       Enver İSLAMOĞLU

6.       Şaban YEŞİLYURT

7.       Ali BAŞER

8.       Dursun Cemil AKAL

9.       Murat DİNLER

10.   Mustafa ERDOĞAN

İL KONGRE DELEĞELERİ

1.       Ömer ÇELEBİ

2.       Behram YILDIZ

3.       İzzet KILIÇASLAN

4.       Süleyman BAŞ

5.       Adem ACAR

6.       Turan HACIBEKTAŞOĞLU

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.02.2015 00:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Behram Yıldız 2015-02-22 09:58:39

20 Şubat 2015 Cuma günü oldukça soğuk ve yağmurlu bir gün olmasına rağmen Hayrat kongremiz Hayrat ilçemizin durgun luğuna adeta inat edercesine canlı ve heyecanlıydı. Yeni ilçe yerimizde adeta bir bayram havası içinde ikramlar yapıldı dualar edildi konukların güzel konuşmaları ve ardından İlçe seçim kurulu başkanının nezaretinde yapılan seçimle yeni ilçe teşkilatımız oluşturuldu. Seçimlere 3 ay gibi bir süre kala Hayrat sakinlerine Milli görüş çizgisi anlatılarak milletin gerçek siyasetinin yerinin burası olduğu gündeme getirilecek inşallah. Buna en çok hakkı olan parti Milli görüş karargahı olan Saadet partisidir..çünkü yoksulluğu adeta kader kabul edilerk yıllarca hakkı yenen sadaka gibi maaşa mahkum edilen millet insan gibi yaşam hakkı insan gibi maaş ve gelir Milli görüşün 1996 yılındaki bir yıllık iktidarında verildi. Hayırlı olsun

banner90