banner102

Saadet Adayından Anlamlı Mesaj

2014 Yerel Seçimlerinde Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı olan ve seçim sürecinde tek tek Hayratlıları ziyaret eden Behram Yıldız, seçim sonrası anlamlı bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Nisan 2014 Salı 23:31
Saadet Adayından Anlamlı Mesaj

Seçimiz kazanan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuhoğlu'nu tebrik eden Behram Yıldız, Hayratlılara da seslenerek şu mesajı yayınladı:

Saygıdeğer Hayratlı kardeşlerim.

Yaklaşık üç aydır sizlerle çeşitli platformlarda  birlikte oldum. Köy kahvehanelerinde, evlerinizde, bunlara ilaveten basın ve canlı yayınlarda konuğunuz oldum.

Sizlerin bir evladı olarak asla partizanlık yapmadım ve ortak amacımız olan Hayratımızın gelinen olumsuz durumuna ve yeni büyükşehir yasasına işaret ettim.

Birebir görüşmelerinizde diğer adayların bu tür etkinlikleri olmadığından bahsederek bize olan sevginizi belirttiniz.

Bizim tek gayemiz ülkemizin şuanda içinde bulunduğu kirli siyaset ortamından arınarak kendi gündeminizi oluşturmanızı, bölgenin sorunlarına değinen, çözüm yolları öneren adayları yarıştırmanızı çok bekledim. Ama maalesef bu böyle olmadı.

Seçim sonuçları gösterdi ki; halkımız bu kavga üreten siyaset tuttu ve halk ülke gündemini oyladı. Asla adayların durumunu değerlendirmediği kanaatindeyim.

Şimdi bize düşen görev halkın iradesine saygı göstermektir. Bu itibarla seçilen başkanımızın etrafında kenetlenerek, güzel ilçemiz olan Hayrat'ımızın sorunlarına sahip çıkmak olacaktır.

Büyük oy oranı ile seçimi kazanan Mehmet Nuhoğlu başkanımızı  tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmaların da başarılar diliyorum.

Yeniden oluşturacağımız Hayrat Saadet Partisi Teşkilatı olarak bize düşen görev, bundan böyle belediye icraatlarının  takipçisi olmak ve uyarı görevimizi yapmaktır.

Saadet partisi olarak bu partiye oy veren ve vermeyen tüm komşularıma, kardeşlerime ve Hayratlılara huzur ve barış dolu bir ömür diliyorum. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.04.2014 23:47
Anahtar Kelimeler:
Behram Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S.HARPUT 2014-04-04 23:15:44

Saadet Parti̇si̇'ne oy veren bi̇ri̇si̇ olarak gerçekten gururluyuz. Ülkemiz demokrasi̇ tari̇hi̇nde büyük bir ayıp yaşanmıştır bir diktatöre, bir haramzadeye ve bir yalancı bu kadar ödüllendi̇ri̇li̇r. Günlerce bu yolsuzluklar i̇şlendi̇. Dört bakanı görevden el çektiren kendi̇si̇. Yayılan ses kayıtlarının sahteli̇ği̇ni̇ asla kanıtlayamadı. Katri̇lyonları ai̇lece hortumlayan bu haramzadeler çıkmış balkona, zafer kutluyor. Kur'an-a açıkça hakaret eden Egemen Bağış zangocu da orada. Ne diyelim zaferin kutlu olsun.

Avatar
semiha kar @Emre 2014-04-07 23:18:48

kendi̇ kasabina aşik koyunlar gi̇bi̇si̇ni̇z tek başina i̇kti̇dar bi̇r parti̇ kendi̇ni̇ kanunlar önünde savunamiyorsa ses tapeleri̇ni̇n önemli̇ bi̇r kismini kendi̇ kabuletti̇ği̇ halde neler götürdüğünü bütün dünya i̇zli̇yorken ayni zamanda suri̇yedeki̇ i̇ç savaşi habi̇re körükleyen ordaki̇ kati̇llere si̇lah cephane taşiyan bi̇r i̇şbi̇rli̇kçi̇yi̇ bi̇r haramzadeyi̇ aldiniz sirtiniza savunuyorsunuz yaziklar olsun si̇ze bi̇z müslümanlar böylesi̇ne suskun ümmete hakkimizi helal etmi̇yoruz etmeyeceği̇

Avatar
semiha kar @Emre 2014-04-08 16:06:35

kardaşim benum memleketume mahmekeleri̇ susturmak i̇çi̇n onbi̇ne yakin poli̇si̇ kiş kiyamette sürgün eden bi̇r ti̇cani var bu di̇ktatör ergenekon sebebi̇yle zirhli mercedes hedi̇ye etti̇ği̇ zekeri̇ya özü parti̇si̇ni̇ bi̇rara kapatmaktan kurtaran anayasa mahkemesi̇ni̇ ve tam on yil kendi̇si̇ i̇le kader ortakliği eden gülen cemaati̇ni̇ bu halka şi̇kayet etti̇ durdu hep neden pi̇sli̇kleri̇ şi̇mdi̇de di̇yosun ki̇ mahkeme i̇spatlasun ne mahkemesi̇ yahu korku devleti̇ var poli̇s savci top ağzinda

Avatar
Emre 2014-04-02 15:04:08

sahalarda görmek istediğimiz hareketler bunlar. bizde olgunluğunuz için teşekkür ederiz. allah hakkınızda hayırlı olanı versin.

Avatar
SPARTAKÜS @EYÜP 2014-04-03 07:04:16

eyüp efendi̇ ki̇msi̇ni̇z di̇yor.. ki̇me di̇yor acaba.. ama feodal baği olan jakoben bi̇r anlayiş olduğu muhakkak ona ki̇m olduğumuzu bu seçi̇mde hatirlatamadik ama ona ki̇m olduğumuzu hatirlatalim.. bi̇z mu topraklar i̇çi̇n gereki̇rse canini veren, vergi̇si̇ni̇ kuruşuna kadar ödeyen, alinteri̇mi̇z dai̇me sömürülen si̇zler gi̇bi̇ asalaklari yillarca sirtimiza taşiyan, seçme hakki olup seçi̇lme hakkini kendi̇nde görmeyen halkiz..çok yakinda ki̇m olduğumuzu anlayacaksiniz

Avatar
emre @eyüp 2014-04-04 11:58:12

özelden mesajlaşma diye birşey olsaydı kim olduğumu yazardım. ancak buradan yazmam bazı aklı evvel vatandaşlar tarafından ciddi tartışmalara yol açacağından uygun görmedim. ancak şunu söyleyeyim yiğidiöldür hakkını ver diyenlerdenim. allah herkese hakkında hayırlısı ne ise onu versin diyorum.

Avatar
kezban yılmaz @semiha kar 2014-04-08 11:15:39

semi̇ha kardeşi̇m allah razi olsun senden müslümanlara kisa dünya hayati ve menfaatleri̇ yeti̇yorsa ebedi̇ alemi̇ i̇ki̇nci̇ plana i̇ti̇yorsa ne demeli̇ bi̇lmi̇yorum çoğu akparti̇li̇ bu durumu bi̇lmesi̇ne rağmen beni̇m hirsizim yi̇yorsa hi̇zmette yapiyor di̇yor zi̇nayi serbest birakan domuz eti̇ni̇ eşci̇nselli̇ği̇ normal kabul eden bi̇ri̇ sadece kisa dünya menfaati i̇çi̇n kabul görüyorsa yaziklar olsun ne di̇yeli̇m

Avatar
yasin @emre 2014-04-11 15:55:43

gerçekten düzeyli biri bildiğim için yazdım size ama düzeysizliğinizi son ana kadar koruyorsunuz sanki biz uzayda yaşıyoruz emre efendi çık bir bülten al hazine müsteşarlığından nasıl büyük bir borç sarmalında olduğumuzu görürsünüz döviz çıkar düşer onlar, borsa çıkar düşer onlar, faiz çıkar düşer onlar kazanır onlar dediğim küresel aç gözlü sermaye türk parası yönünde kalması için devlet neler feda etmiyor sen bizi kazdağlı sandın herhalde tank uçak falan saçmalayıp duruyorsun

banner90