banner102

YARLI KÖYÜ DERNEĞİ HALEP YOLLARINDA

İslâm Coğrafyasındaki vahşetten kurtulanlara yardım etmek için adeta seferber olan Ülkemiz, bu hassasiyetini en üst seviyede tutuyor. Bu kapsamda Of İlçesinden birçok dernek ve kuruluş Halep için seferber olurken, Trabzon Of Hayrat Yarlı Köyü Derneği'de bir tır dolusu yardım çalışması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ocak 2017 Pazar 22:12
YARLI KÖYÜ DERNEĞİ HALEP YOLLARINDA
Yaptıkları yardım çalışmasını, zulüm altındaki Müslümanlara bir nebze olsun katı sağlasın diye yaptığını ifade eden Trabzon Of Hayrat Yarlı Köyü Derneği Başkanı Hafız Şirazi Kaba, "Son dönemlerde Müslüman coğrafyasında yaşanan sıkıntılardan dolayı ülkemize sığının kardeşlerimize tarihimizin bize yüklediği misyon gereği elimizi uzatmamız gerekiyordu. Bu sebeple bizler İstanbul ilinde bir köy derneği olarak bu kış şartlarında mazlumlara el uzatmak için böyle bir kampanya düzenledik." dedi.

Kısa süre içerisinde bir tır dolusu yardım topladıklarını söyleyen Dernek Başkanı Kaba, "12 gün gibi kısa bir sürede gerek köylülerimizin gerekse dostlarımızın gayreti ve özverili çalışması ile kıyafet, kuru gıda ve battaniyeden oluşan bir tır insani yardımı hazırlayıp Halep’ten gelen kardeşlerimize gönderdik. Bu vesile ile tüm üyelerimize köylülerimize ve kampanyamıza destek olan tüm herkese teşekkür ederiz." diyerek Trabzon Of Hayrat Yarlı Köyü Derneği olarak bu çalışmanın amacının diğer köy derneklerine örnek olmak olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 08.01.2017 22:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90