banner102

Yeniköylü Ekrem Altıner'den Yol İsyanı!

Hayrat'ın Yeniköy Mahallesinde oturan Ekrem Altıner, Mahalle yollarının bozuk olmasından dolayı Trabzon Büyükşehir Belediyesine şiirsel bir dille şikayetini dillendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Nisan 2015 Pazartesi 18:17
Yeniköylü Ekrem Altıner'den Yol İsyanı!

Trabzon'un büyükşehir olmasının hukuken olmadığını iddia eden Altıner, "Trabzon hukuken Büyükşehir olamıyordu, Bir kanunla nüfus şartını değiştirdiler büyükşehir olduk, iyi mi olduk?" diyerek "Trabzon'u yakından takip eden bir haberci olarak hizmetsizlikten şikayet etmeyeni göremiyoruz."dedi.

'Maddi ve hukuki yetkileri ellerinden alınan İlçe belediyeleri, Her işi "Haklı Olarak" Trabzon Büyükşehir belediyesine havale ediyor' diyen Altıner, "Mahalle ana yolları ve ana arterler halkı canından bezdirir oldu. Ya su ve Elektrik sıkıntıları Trabzon köylülerini çileden çıkarmaya yetiyor." diyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nu da işin başında durmamasından dolayı eleştirdi.

Altıner, "Haftanın 3-4 gününü Ailesinin İstanbul'da ikamet etmesi nedeniyle Trabzon dışında olan Gümrükçüoğlu, işleri yaverlerine havale etmiş. Onlarda Allah'a havale etmiş herhalde. Değil Trabzon'un en doğusundaki Divran, Trabzon merkezde dahi hizmet yok, sıkıntı çok." diye iddia etti.

Altıner şikayetini şiirsel bir dille yazıya döktü:

Amacımız kimseyi karalamak veya kötü göstermek değildir lakin ...

Kim bakacak bu yollara?

Azasına dedik, olmadı..

Muhtarına dedik, olmadı..

Encümenine dedik, olmadı..

Başkanına dedik, olmadı..

Söyleyin ey insanlar biz ne yapalım?

Ben suçu devlete bulmuyorum, olanların yerel yöneticilerinin beceriksizliğine bağlıyorum..

Siz bize güçlü bir destek verin, biz masaya yumruğumuzu vuralım dediler.

Desteğimizle Türkiye 1. si oldular ama hizmet adına icraat yok neredeyse..

Biz bu devletin vatandaşı değil miyiz?

Nedir bu işkence bu insanlara?

Araçlarımıza lastik almakla baş edemiyoruz. 3-4 ayda bir lastikleri çöpe atıyoruz maalesef..

Yok yok bu iş devletle olmayacak herhalde, biz yine kazma kürekle düzelteceğiz yollarımızı..





Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 20.04.2015 18:20
Anahtar Kelimeler:
Ekrem Altıner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEHRAM YILDIZ 2015-04-21 09:38:48

Değerli Ekrem kardeşim söylenecek çok şey var ama yapılacak bir tek şey var bu halk bunu yapmıyor .. bu yüzden bu belalar bizi buluyor. Yalançılara şovmenlere seçim vaadlerine o kadar hazır bir halk bizim halk.. Onüç sene sürdü bu yalan rüzgarı yöremiz göç nedeniyle boşalmış.. istanbulda ikamet eden ve yazın bu köylere gelen tuzu kuru , evlatlarını istedği yere yerleştirmiş emlak zengini bazıları akp rüzgarının öncüsü oldular .. allah onları bildiği gibi yapsın bütün yöreyi yönlendiren bunlar.. bu yörenin bunca derdi sıkıntısı umurlarında değil çünkü kendileri bunu aşmış.. ne diyelim.. yakınacak çok şey var yapılacak tek doğru var.. rahmetli Erbakan hocam derdi..bir seçmen sandığa giderken iki karardan birini verecek ALLAHIM BENİ ÜLKEMİ TÜM İSLAM ALEMİNİ KURTARACAK EHİL KİŞİLER BAŞIMIZA GELSİN DİYE DOĞRU TERCİH YAPHACAK yada NE YAPALIM ÇALSIN ÇIRPSIN AMA BU DÜZEN DEVAM ETSİN ALLAHIM BENİM BELAMI VER DİYECEK..

Avatar
Mecit ALTINER 2016-01-19 19:43:07

Sayın Ekrem ALTINER maalesef bizlerin akrabası! Ancak söyledikleri külliyen yalan, köyün içinde diğer insanlarla röportaj yapılsa gerçekler yukarıda ifade edilen yalanların tam tersi şekilde ortaya çıkacaktır. İfade ettikleri izana sığmaz bir haldedir. Kendisini akla ve mantığa davet ediyoruz. Saygılar

Avatar
İsim vermek istemiyorum 2016-01-19 19:48:34

Bu söylenen ve yapılanlar ayıptır. Orhan Gümrükçüoğlu köy için herşeyi yapmıştır. Bazı şahıslar arazi kavgası yapıp yer vermediği için bazı yollar dar olabilir. Ama önce ordaki fabrika gibi evleri yapanlar kendilerine bi baksın. Boş konuşmaya gerek yok.

Avatar
Ibrahim D. 2016-01-19 20:13:42

Sevgili Ekrem kardeşim; bazı konularda haklı olduğunu düşünerek biraz acımasız eleştiri yaptığını düşünüyorum. Çamur at izi kalsın yapmak yerine iyilik yap denize at kul bilmezse halik bilir. Sana tavsiyem budur. Bir Divanli olarak ve Büyükşehirde yaşayan bir vatandaş olarak itham ettiğin eleştirileri yerinde bulmuyorum. Başkalarının yaptığı başarıyı herkes üstlenir yapamadığını herkes eleştirir. Senin bu köy için faydan olmasi gerekirken faydası olanlara da acımasızca eleştiriyorsun.
Benim okulda bir hocam vardı şu örneği verirdi sürekli : " Bizim insanımız söylemez, söylenir" !!!!.
Bence yeni muhtarın çalışmaları güzel canla başla çalışıyor. Büyükşehire gelince başkanın köyümüz için olan yardımlarını bizzat biliyorum. Ki yüzlerce köy var ve bizim köye öncelik tanıdığına şahidim.
Gelelim sana. Seni sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla güzel işleri paylaşmayıp hep karşı tarafın yapamadiklarini eleştiriyor kendi tarafından bi faydali birsey olmadığını görüyorum. Politikadan bahsetmişken
Haa bu arada belki biraz ağır kaçacak ama Bukalemun gibisin. Önce saadetliydin, sonra Has partili oldun sonrasında da Saadete geri döndün mü Eleştirdiğin Akp ye mi geçtin bilmiyorum. Sosyal medyada senin saçma paylaşımların yüzünden seni takibi bıraktım.
Sana tavsiyem ; Söylenme . Git resmi makamlara direk fikrini söyle. Yapabildiklerini yapacaklarına eminim
Son olarak uzaktan şikayet etmek klavye kahramanlığı yapmak kolay olur. Dik dur delikanlı ol ve elini taşın altına koy.
Selametle

Avatar
ad Soyad yok gerek de yok 2016-01-19 22:57:58

Kendini tatmin ediyosun ekrem bey. ama çok belli oluyor. saadet has parti ak Parti sonra tekrar saadet gibi ama belli olmuyor. fırıldak kubİ vardı , hatırlıyormusun.

Avatar
Seher Gümrükçüoğlu Altıner 2016-01-20 00:33:28

Şimdi ben bu yorumu Büyükşehir belediye başkanının kızı ve altıner ailesine gelin olmuş biri olarak yazıyorum.Haber değeri bile olmayan ucuz kahramanlığı hayretler içinde okumakla birlikte, insanda biraz ahde vefa duygusunun olması gerektiğine inanıyorum ama malesef bu duygunun sizin gibi insanlarda hiç olmadığını görüyorum.Trabzon büyükşehir olmadan önce hizmet edilen bölge bugünkünden çok daha azdı.Bugün büyükşehir olmakla tüm ilçe ve köyleri sanki bir anda büyükşehirin gelirinin milyon katına çıktığını düşünerek konuşmakta ve acımasızca eleştşrmekte.Sizin köyünüz bugüne kadar ne hizmet görmüş ki, bugün gördüklerini eleştirir olmuş.Trabzonda kaç tane köy varken sizin köyünüz hep ayrı tutulmuş ve imkan buldukça desteklenmiş...Ama işte insanda biraz akıl biraz mantık olmalı ki yapılanları görebilsin, konuşmadan önce biraz düşünebilsin.Ayrıca vatana hizmet diye yıllardır ailesinden, eşinden evlatlarından ayrı kalan bu başkanın kızı olarak, haftanın 3-4 günü ailesinin yanında diyenler, iki elim yakanızda olacak...Ailenizde böyle insanlar var oldukça ben sizin soyadınızı taşımaktan utanıyor olacağım.

Avatar
Yazık ki Ne yazık! 2016-01-20 11:25:16

Yol için gazeteye demeç veren arkadaşa bakın. Kendi evi yola yapılmış birde burda yoldan bahsediyor. Ne kadar ünversite okursan oku Yeniköy'de yaşadıkça herkes birbirine benzemiş. Hainlik, hasetlik almış başını gidiyor. Rabbim ıslah eylesin.

banner90