banner102

Yıldız iddialı: Hayrat'ı Hayratlılarla yöneteceğiz

Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, Hayrat'ta hayatın durma noktasına geldiğini ve bunun için Saadet'in mutlaka göreve getirilmesi gerektiğini söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Mart 2014 Cumartesi 14:07

Behram Yıldız,  Hayrat'ta Kahvehaneler dışında canlılık görülen hiç bir yerin olmadığını ve bunun çözülmesi gereken sorunlar arasında ilk olduğunu söyleyerek, köyleri Hayrat'a taşıyacağını bildirdi.

HAYRAT KENT KONSEYİNİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ
Yıldız, Hayrat ilçesinin bütün mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve ilçede ki akil kişi konumunda kabul edilen kişilerle birlikte hareket edip Hayrat İlçesini beraber inşa edeceklerini iddia ederek, 2006 yılında kurulması gereken fakat hala ilçede kuruluşu yapılmamış olan Hayrat Kent Konseyini hayata geçireceklerini söyledi. Yıldız, "Hayrat Kent Konseyi tamamen bağımsız çalışacak ve ilçedeki bütün kurumlar için proje üretecektir. Aynı zamanda kurumları takip edip eksikleri tespit edecek ve alternatif teklifler sunacaktır. Bu teklifler kabul edilmezse Kent konseyinin Bülten, internet sitesi, gibi duyuru organları üzerinden halkımızla paylaşarak aktif sivil denetim görevini yapacaktır."dedi.

HAYRAT'IMIZI BÖLGEMİZİN CAZİBE MERKEZİ YAPACAĞIZ

Hayrat Kent konseyinin bağımsız çalışma koşullarını oluşturacaklarını söyleyen Yıldız, "Halkımızın bizi denetlemesi, yönlendirmesinden kaçmayacağız. Biz Hayrat'ımızı halkımız ile yönettiğimizi gören ilçemizin yetiştirmiş olduğu siyasi, akademik, iş adamı hemşerilerimize proje alt yapısı vererek,   Belediye imkanları ile destek olacak ilçemize yatırım yapmalarını sağlayacağız. Bu ve benzeri projelerle Hayrat İlçemizi bölgemizin cazibe merkezi haline getireceğiz" diye ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.03.2014 19:56
Anahtar Kelimeler:
Behram Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halim 2014-03-03 23:17:37

bu adamda olan aşk ve heyecan kimde var başka yau.

Avatar
halil kom 2014-03-03 18:53:19

allah istikametten ayırmasın sayın başkan.

Avatar
suleyman 2014-03-10 21:20:47

hayratımıza artık milli gorus belediyeciligi sart yoksa yine 5 yılımız heba olacak behram beyi tanırım hayratın derdiyle dertlenmis hayratın icinde buyumus adam artık bu sefer partiye degil hizmette oy verecegiz

banner90