banner102

Yıldız: “Yarlı Tamamdır İnşAllah“

Saadet Partisi Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, Hayrat'ın Yarlı köyünde (Mahallesi) köy sakinleri ile bir araya gelerek projelerini anlattı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Mart 2014 Pazar 22:13
Yıldız: “Yarlı Tamamdır İnşAllah“
Hergün farklı bir bölgede çalışma yaptığını söyleyen Hayrat Belediye Başkan Adayı Behram Yıldız, Hayrat ilçesinin hak etmediği bir noktada olduğunu iddia ederek, Milli Görüş Belediyeciliğinin geldiği noktalarda Sosyal Belediyeciliğin hakim olduğunu ve bu anlayışla hizmet eden belediyelerin Halkı da memnun ettiğini dile getirdi.

Yıldız, Vatandaşa garsonluk etmek için yola çıktıklarını iddia ederek, 30 Mart yerel seçimlerinde halkın desteği Hakk'ın da nasibi ile Hayrat Belediyesini aldıklarında halka garsonluğa başlayacaklarını ifade etti.

Birçok alanda her kesimi ilgilendirecek ve memnun edecek projelerinin olduğunu kaydeden Yıldız, "Milli Görüş Belediyeciliğini Hayrat'a getirdiğimizde Hayra hak etmediği noktadan kurtulup gerçek manada Yaşanılabilir bir Hayrat olacaktır. Yerinde sayan bir Hayrat'ı bizler hak etmiyoruz. Bunun için bir an evvel Milli Görüş Belediyeciliği Hayrat'a hakim olması gerekiyor. Eğer halkın teveccühü olursa ve Cenab-ı Allah'ta (cc) bize bu görevi nasip ederse, Hayrat cazibe merkezi haline gelecektir. Buna herkesin inanmasını rica ederek bütün Hayratlılardan destek bekliyorum." dedi.

Yemek ikramının yapıldığı köy toplantısı, Hayrat Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinde yapıldı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantı yemek ikramından sonra çay içilerek karşılıklı şekilde sohbet havasında geçti. Programa katılanların sorularını da cevaplayan Başkan Adayı Yıldız, kendi köyü olan Yarlı'nın kendilerine tam destek vereceklerine inandığını söyledi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.03.2014 22:18
Anahtar Kelimeler:
Behram Yıldız
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90