banner102

“Zaruretten dolayı Muhtar adayıyım”

Hayrat İlçesi Dağönü Köyü Muhtar Adaylığını açıklayan Resul Cordanoğlu, bunu keyfiyetten değil zaruretten dolayı yaptığını söyledi.

08 Ekim 2013 Salı 13:08
“Zaruretten dolayı Muhtar adayıyım”

Çevresinden gelen teveccühleri geri çevirmeme adına Hayrat İlçesi Dağönü köyü (mahallesi) muhtarlığı için aday olduğunu belirten Resul Cordanoğlu, “Adaylık konusunda Gerek iş arkadaşlarımdan gerek akrabalarımdan gelen talepleri geri çevirmeyerek bu göreve talip oldum. Dağönünü iyi tanımamın zarureti ile en iyisi verme gayreti içerisinde bulunma amacı içerisindeyim. Muhakkak ki her aday Dağönü Köyü için iyiyi yapmak ve hizmet vermek ister, lakin şu aşamada yapılamayan hizmetler giderilemeyen eksiklikler bu adaylık zaruretini ihtiyaç kılmıştır. Bu anlamda bu seçimde Dağönü köyü hanesinde bulunanlar desteğini vermekten kaçınmayacakları düşüncesindeyim. Şimdiden tüm seçmenlerime hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 09.10.2013 15:52
Anahtar Kelimeler:
Resul Cordanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90