banner102

Fert olarak;

İslam'ın emir ve yasaklarına karşı,

Gözümüzle, elimizle, kulağımızla ve bütün azalarımızla işlediğimiz günahlara pişman olup bir daha yapmamaya gayret etmekle sahih tevbe yapmış oluruz.

Cemaat / Teşkilat olarak;

Hangi cemaat ve teşkilat olursak olalım ana itikadımız,

İçerisinde İslam Birliği düşünce ve planının, faize karşı nefret ve faizsiz bir düzen kurma planının,  ahlak ve maneviyatı öncelemeyen sosyal projeleri olmayan bütün cemaat ve teşkilatlardan uzak duracağız.  

Saydığımız bu düşünce ve planları olan (Yeryüzüne Hakkı hakim kılma hedefi olan) teşkilatın neferi olup (Kur'an ve Sünnet'e aykırı olmayan) verilen görevleri yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Böyle bir teşkilatın neferi olduğumuz halde verile görevleri yapmadıyysak, pişman olup yapmaya gayret edeceğiz.  Aynı şekilde teşkilat olarak yaptığımız yanlışlara pişman olup daha yapmamaya gayret etmekle sahih tevbe yapmış oluruz.

Devlet olarak,

Rabbimizin yasakladığı kâfirler ile dostluğa ve stratejik ortaklığa pişman olup vazgeçerek,

Bize dayattıkları her türlü öneri, yasa ve kanunlara pişman olup onları kaldırarak,

AB'ye girme adına dinimizin yasakladığı bütün kriter veya kanunlardan pişman olup onları kaldırmakla sahih tevbe yapmış oluruz.

***

Sözlerimiz ile faize karşı olduğumuzu söyleyip kanunlarla önünü açmak, teşvik etmek ikiyüzlülükten başka bir şey değildir.

Kafirlere karşı en şiddetli sözlerle karşı durup, kanunlarını seve seve uygulamak ve bunlarla övünmek İslam dışı hareket olur.

Milli ve manevi projelerden bahsedip kapitalist ve siyonist zihniyetlerin öngördüğü eğitim sistemini kabul etmek Mekke müşriklerinin tavrını takınmak olur. Ki onlar da bütün insanları ve kainatı Allah (Celle Celalühü) yarattı diyorlardı. Hatta mallarının bir kısmını Allah(Celle Celalühü)  için veriyorlar birçok konuda insanlara yardım ediyorlardı. Fakat idaremize, yönetimimize (Devlet işimize)  Allah (Celle Celalühü) karışmasın diyorlardı.

***

Rabbimizin razı olmadığı yaşam, düzen ve yönetimlere devam edip pişman olmadan sabaha kadar fert ve toplum olarak ellerimizi semaya kaldırıp niyazda bulunsak, fayda vermeyen iş yapmış ve kendi kendimizi avutmuş oluruz.

Rabbim kendi rızasına uygun yaşam sürmeyi cümlemize nasip eyler inşaAllah.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90