banner102

İlaç tüccarlarının baskısıyla doğuştan itibaren bebeklere vurulan safsata kılıflı aşılardan neden korkmuyorlar?

Bebeklerin bağışıklığını azaltan ve hatta yok eden o aşıları zoraki vurduran devlet, siyonizmin baş aktörü ve ilaç sektörünün sermaye babası olan Rockefeller'in kontrolündeki bu aşıları neden vurduruyor?

Parasıyla birçok doktoru ve devletleri kontrol altına alan bu siyonist gücün esiri olan devletler, maalesef halkını da bu siyonist zihniyetlere gıda ve ilaçlarla köle yapıyor.

Köleleşmiş bu halkı da çok kolay kandırıp istedikleri gibi yönlendiren sözde iktidarlar, siyonizme hizmet ettiklerini unutup köleleştirilen halka hizmet ettiğini, asrın sihirbazları olan medya tarafından propaganda ile empoze ediyor.

Korku ile halkına istediğini yaptıran işbirlikçi zihniyetteki iktidarlar, makamlarını sağlamlaştırma, dünyalıklarını güzelleştirme adına işbirliği yaptıkları siyonist, emperyalist ve kapitalist zihniyetine gönüllü askerlik yapıyorlar.

Virüs oyununa dikkat..!

Bilgisayar kullananlar çok iyi bilirler ki bilgisayarın olmazsa olmazı anti virüs programlarıdır. Hele ki o bilgisayarda internet kullanacaksanız mutlaka bir anti virüs programı kullanmalısınız. Bu anti virüs programları bilgisayarları nelerden korur? İsmi üzerinde olduğu gibi virüslerden.

Peki bu virüsleri kimler üretir?  

Siyonist, emperyalist ve kapitalist zihniyete sahip bilgisayar yazılımcıları üretir. Kim bu yazılımcılar diye baktığımızda, birçok yazılımcı firmanın anti virüs firması bağlantılı yazılımcılar olduğunu görürüz.

Virüsü üreten veya ürettiren siyonist, emperyalist ve kapitalist zihniyetli insanlar, bu virüslerden kurtulmak içinde anti virüs programları üretirler. Ki bu virüsler ile birçok bilgisayarın işlemci ve işletim sistemini bozup, istedikleri gibi içinden bilgileri alabilirler. Sözde kurtarıcı kılıfı ile anti virüs programları üretip her bilgisayar kullanıcısının parasını alarak bu programları satarlar.

Maalesef dünyada da bu siyonist, emperyalist ve kapitalist zihniyete sahip insanlar ürettikleri virüsler ile birçok insanı hasta ediyor ve sözde çare olarak ta aşıları ve ilaçları üretip hem para kazanıyor, hem de ürettikleri ilaçlar ile insanları kendilerine zihinsel olarak köle yapıyorlar.

Düşünemeyen, akledemeyen, bünyesi zayıf, kişiliği bozuk, bağışıklığı zayıf şuursuz köle nesil üretip kendilerine asker yapmak isteyenler, maalesef bu icraatlarını özellikle Müslüman ülkelerde Müslüman iktidarlar eliyle yapıyorlar.  

Yapacakları işleri medya aracılığı ile sürekli insanların beyinlerine empoze edip yanlış olduğu halde doğru şekilde kabullendiriyorlar. Yanlış propaganda ilk önce insanların az da olsa tepkisini çekerken, ısrarla sürekli yapıldığı için belli bir zaman sonra tepkiler azalıyor ve sonunda yanlışı doğru olarak kabul edip savunmaya başlıyoruz.

İşin özü; ölüm haktır ve zamanı ne bir saniye ileri, ne de bir saniye geri gitmeyen ilahi bir kanundur. Müslümanlar olarak yapmamız gereken düşmanlarımızı çok ama çok iyi tanımak ve onlardan gelebilecek her türlü saldırıya karşı tedbir almak zorundayız. Hastalığı tedavi etmeden önce hasta olmamak için mücadele etmeliyiz. Düşmanlarımızın bize şifa diye verdiği her türlü gıda ve ilaçlardan uzak durmalıyız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90