banner102

Of'ta Sahte Resül!

Kendi ağzıyla ben Resül'üm diyen bir şahsiyetin müritleri Of gibi maneviyatı güçlü olan bir yerde ellerini kollarını sallıya sallıya konferans düzenlediler..

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Şubat 2016 Cuma 10:00
Of'ta Sahte Resül!
Evet yanlış duymadınız, Of ilçesinde bizzat şahit olduğum 2 kez halka açık konferans salonlarında program yapan sahte resul'ün talebeleri, yalan ilanlarla halkı davet edip sahte resul olan İmam İskender Ali Mihr'in videolu sohbetini dinlettiriyorlar.

Yaptıkları program öncesinden her işyeri ve evin kapısına içerisinde,"KUR'ANI KERİM IŞIĞINDA, PEYGAMBER EFENDİMİZ HZ. MUHAMMED (s.a.v.) ve HİDAYET KONULU PROGRAMA BAY BAYAN TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR" yazılı el ilanları dağıtıyorlar. Bu dağıtılan el ilanlarının içerisinde programın içeriği olarak "Canlı Tasavvuf Müziği ve Mevlevi Semazen Gösterisi" yazıyor. Fakat programa gidince davetiye ile alakalı olmayan bir sahne ile karşı karşıya kalıyorsunuz..

Yazının tamamını okumak için Buraya Tıklayın..

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.02.2016 10:18
Anahtar Kelimeler:
Fahri Hacıcaeroğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90