banner102

Yani yazarımızın ilk yazısı

Yeni yazarımız Muhammed Masum güncel ve ilmi konularda siz değerli okuyucularımızı köşesinde yazacağı yazılarla bilgilendirmeye çalışacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Nisan 2018 Perşembe 22:28
Yani yazarımızın ilk yazısı
Muhammed Masum adlı yazarımızın ilk yazısı, son zamanlarda Diyanet camiasında ön plana çıkartılmaya çalışılan bayan Müftü yardımcıları ile ilgili oldu.

Yazdığı yazıda insanları uyanık olmaya çağıran yazar, "Bu iş büyük alimlerin, Hacı Mahmut Efendi Hazretlerinin dualarına zıt. Bunların yetiştirdiği toplumu yıkmaya çalışmaktır. Mevlam müsaade etmeyecektir. Bu konferansı kadın, güzide ilçemiz Of’un manevi önderlerine vermesi taaccübe şayandır ki böyle bir kanunun yanlış ve yasak olduğunu hem bu toplum hem de bu projeyi hazırlayanlar çok iyi biliyorlar. Bizler de uyanık olalım bu yemi sorgulamadan yutmayalım. Unutmayalım ki alim bozulursa alem bozulur." dediği yazının tamamını okumak için buraya tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2018 22:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90