banner102

Kıbrıs’ta ülkemize müjde vereceğiz diyerek açıkladığı saray ve ülkemizdeki sarayların masraflarını da vatandaştan “Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar. “ diyerek isteseydiniz ya!

Kamu kurumlarına yaptığınız lüks ve israf kokan masraflar için de, saltanatınızın şatafatlı görünmesi için yaptığınız harcamalar için de milletten para isteseydiniz!

Ha doğru ya, onları istemeden zorla vergi kılıfı ile alıyordunuz!

Yeni doğan bebekten, 90’ınına ulaşmış yaşlı vatandaşa kadar nefes aldıkça aldığınız vergilerle değil saralaylar, uzaya 55 karayolu dahi yaparsınız. Ama yapamıyorsunuz, çünkü sizi iktidarda tutan küresel güçlere de bu nefes alma haraçlarından veriyorsunuz. Bu yüzden kalanları acak sizin saraylara ve lüks yaşantınıza yetiyor. Bu yüzde afet olunca vatandaşa, “Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar.” Diyerek el açıyorsunuz.

***

Kamu kurumlarında kemer sıkma politikası uygulanması istenirken Bolu Orman Bölge Müdürü Şaban Bıyıklı'ya Toyota Land Cruiser makam aracı tahsis edildi. Fiyatı ise dudak uçuklattı.

Araba almak isteyen vatandaşların en çok takip ettiği sahibinden.com adlı internet sitesinde 2021 model Toyota Land Cruiser marka aracın başlangıç fiyatı 2.242.000 TL olarak yer alıyor.

Kaynak : http://www.boluekspres.com/icerik/haber.php?i=71411

***

İsrail’deki yangına kendi uçaklarımız ile su taşırken, kendi yangınlarımıza farklı ülkelerden aldığımız uçaklarla müdahale ediyoruz…

Türkiye'den 3 yangın söndürme uçağı İsrail'e gitti

THK Genel Başkanı Atılgan,, yazılı açıklamasında, İçişleri Bakanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü ile koordineli olarak çalışmalarını yürüttüklerini ifade ederek, Kudüs dahil, 13 noktada çıkan yangına müdahale etmek için 2 asli, 1 yedek olmak üzere kuruma ait 3 CL-215 Amfibik Yangın Söndürme Uçağının İsrail’e gittiğini kaydetti.
Kaynak : TRT Haber  - https://www.trthaber.com/haber/gundem/turkiyeden-3-yangin-sondurme-ucagi-israile-gitti-284646.html

THK UÇAKLARI UÇACAK DURUMDA DEĞİL

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "THK ile problemimiz yok, olmaz da. Elindeki uçakla ilgili problem, uçabilecek kapasitede değil, uçsa da performans verecek kapasitede değil. Hala antikacı dükkanı gibi 1960'lardan kalan uçakları kullanalım deniliyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://www.trthaber.com/haber/gundem/bakan-pakdemirli-thk-ucaklari-ucacak-kapasitede-degil-598604.html

Yangınlarla ilgili son durumu paylaşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "3 uçak, 9 İHA, insansız helikopter, 1 su tankı, 38 helikopter, 680 arazöz, 55 iş makinesi ve 4 bin personelle yangınla mücadele ediyoruz" dedi.

2016 yılında yılında İsrail'deki yangın için çalışan bu uçaklar acaba 5 yılda onarılamadı mı? Veya onarılmıyorsa neden yenisi temin edilmedi?
Yoksa ülkemizde orman yangını tehlikesi yokmuydu? 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90