banner102

Kadınlarımızda bir tuhaf haller var. Açıldıkça açılıyorlar. Giyindikleri akıl tutulması bir şeyler. Üstten göğüsleri örten bir parça alttanta kaba etlerini örten bir şeyler. sanki sanırsınız ki kumaş bulamamışlar da o yüzden bu kadar çıplak olarak sokağa çıkmaktalar.

Kadınlarımız bu kıyafetlerle kocalarının yanında olmaları lazım gelmekte. Dışarıda bu kıyafetlerle dolaşmaları üzülerek söylemek gerekirse toplumsal hastalıkların başında gelen ve toplumumuzun en büyük belası olan zinaya davetiye çıkarmaktır. İnanın bana kadınlarımızın bu kıyafetlerle sokakta dolaşmalarına bir türlü mana veremiyorum. Niçin bu kıyafetlerle sokakta dolaşmaktasınız?!

Bekar kızlarımız giyim ve kuşamlarına evleninceye kadar hem babalarının yanında hemde sokakta dikkat etmelidir. Evli kadınlarımız ise sokakta giyim kuşamlarına dikkat edecekler evde ise kocalarının yanında istedikleri gibi giyinebilirler. Hiçbir kısıtlama yoktur. Yeter ki çocuklara hissettirilmesin. 

Evli bir kadının kocasının yanında giyinmesi gibi sokakta kadınlarımızın dolaşması tam bir facia. Ne yapmaya çalışıyorlar?! zaten erkeklerimiz zinaya düşkün. İyilerini istisna ederek böyle sokaklarda dolaşmalarından dolayı zinaya düşkün erkeklerimiz daha bir zinaya düşmek ile karşı karşıya kalacaktır. Ağzımda tüy bitti. Ne olur özel televizyonlarda ki dizi ve filmlere bakmayın. Bu dizi ve filmlerin gayesi seni çıplaklaştırmak. Sonuçta da da seni yatak odasına atmaya çalışmaktalar. Sonrasında da  gayrı meşru çocuklarla toplumsal yapımızı dağıtmak. Ne kadar ince bir plan değil mi?! 

Bu ülkede özel televizyonların hemen hepsi bir ikisi hariç karanlık bir mahfil tarafından yayın programları hazırlanmaktadır. Hala anlamayacak mısın?! Ne olur aklını başına al. Bu işin sonu iyiye gitmiyor. Bizleri topsuz tüfeksiz işgal edecekler. Ne olur oyuna gelme!

Eğer evliysen kocanın yanında giyinmek gibi sokakta dolaşman hiç uygun değil.

Kocanın yanında istediğin gibi giyin. Hem de doğrusu bu değil mi?! Niçin başka yabancı erkeklere süslenip duruyorsun?!

Durum o boyutlarda sıkıntılı ki Hristiyan lideri Papa ülkemde ki Hıristiyan kadınlara bakın nasıl sesleniyor; " Ey Hıristiyan kadınları! Sizler ile Müslüman kadınların giyim ve kuşamı arasında bir fark kalmadı. Bundan sonra haç takıp öylece sokağa çıkın. Böylece Müslüman kadınlardan sizler ayırt edilebilirsiniz." Ne büyük utanç! Adamlar kadınlarımızı aşağılıyor!.

Yahu sen Müslüman kadınsın. İnanıp inanmamakta serbestsiniz. Ama unutma ki toplumsal bir ahlak kuralları var. Toplumu koruyabilmemiz için bu kurallara uymamız geleceğimizi kurtarmak adına görevlerimizden en önemlisi olarak karşımızda durmaktadır. Bu kıyafetlerle sokağa çıkmamalısın.

Özgürlükler başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Sen bu kıyafetle başkasının özgürlüğüne müdahil olmaktasın. Buna hakkın var mı?! Erkekleri zinaya teşvik etmektesin. 

Yazacağım. Bu açılıp saçılmanın sonu sokakta Allah muhafaza zinaya kadar gider. Başka hangi maksatla bu kadar açılıp saçılıp sokağa çıkılmakta. Bakınız eski kavimlerden pek çoğu Rabbimize isyanda yarıştıklarından dolayı büyük belalara maruz kaldılar. Dünya üzerinde ki bugün bu boyutlarda yangınlar , seller ve depremler gibi büyük felaketleri küresel ısınmayla sadece açıklamak biraz sıkıntılı diye düşünüyorum. İşin bir de ahiret boyutu olduğunu düşünüyorum. Bakınız birkaç gün önce diğer ülkelerde olduğu gibi Almanya'da büyük yangınlar çıktığında Alman içişleri bakanı bu ne biçim bir iştir! Hiç Avrupa'da da böyle şeyler olur mu ?'! dedi.  Adam anlamıyor. Şu anda Müslümanı , Hristiyanı , Yahudisi ve puta tapanlar yaşantılarıyla yaratıcıyı kızdırdıklarını düşünüyorum. Bunca olağanüstü olaylar bana biraz da bunu düşündürmektedir. Yani sizlerin anlayacağınız bizler iyi bir kul olamamaktayızda başımıza böyle olağanüstü olaylarla yaratıcımız tarafından uyarılmaktayız. İnanın bana daha bunlar bir şey değil. Belki de ileride daha büyük afetlerle uyarılacağız.

Ülke olarak tüm bu bela ve müsibetlerden kurtulmamız ve emperyal emel güden Avrupa, Amerika ve İsrail gibi ülkelerin insanlarının art niyetlerinden kurtulmamız için için  Kuran ve sünnete sımsıkı yapışmamız lazım gelmekte.

Ey Ayşe , Fatma , Zeynep ! Sen bu kıyafetle Fatihler , Abdulhamitler ve Atatürk'ler doğuramazsın. Kendine gel.

Allahımız. Rabbimiz iyi insan olmamızı istemekte...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90