banner102

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Of Ziyareti

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, annesi vefat eden AK Parti Eski Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’a taziye ziyareti için Of’a geldi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ocak 2017 Pazartesi 15:39
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Of Ziyareti

 Kemalettin Göktaş’a ve Göktaş ailesine taziye ziyareti için Of’a gelen Gül, Trabzon Havalimanı'nda Eski Bakan Faruk Özak, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Trabzon Havalimanı'nda bir süre dinlendikten sonra Of’a gelen Gül, Göktaş ailesinin Serince Mahallesi’ndeki evlerine gitti.

Burada Kemalettin Göktaş, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Gül, Kemalettin Göktaş’a ve kardeşlerine başsağlığı diledi.

Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyarette Göktaş ailesi ve yakınları ile yaklaşık 2 saat sohbet eden Gül, daha sonra gün içerisinde annesi Havva Çapoğlu’nu toprağa veren AK Parti Of İlçe Kurucu Başkanı Fazlı Çapoğlu’na da taziye ziyaretinde bulunmak üzere Yanıktaş Mahallesi’ne gitti.

Fazlı Çapoğlu ve Çapoğlu ailesi tarafından karşılanan Gül, Çapoğlu ailesi ile de bir süre sohbet etti.

Gül'e ziyaretlerinde; Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Hakan Arıkan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu da eşlik etti.

Gül, yaptığı açıklamada Kemalettin Göktaş ile eski arkadaş olduklarını ifade eden Gül, Kemalettin beyin annesi bizim de annemiz sayılır. Hava muhalefeti nedeniyle cenaze törenine katılamadık. Dolayısıyla başsağlığı için geldik. Kemalettin beye ve kardeşlerine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Tüm aileye ve akrabalarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Gül’e ziyaretleri esnasında Of ve Mahalle sakinlerinin ilgisi yüksek olurken vatandaşlar kendisiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 16.01.2017 15:54
Anahtar Kelimeler:
Abdullah Gül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90