banner102

1389. yılında Mekke’nin Fethi Of'ta kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği her yıl düzenli olarak kutlanan Mekke’nin Fethi, bu yıl da Edirne’den Kars’a, Hatay’dan Trabzon'a, yurdun dört bir köşesinde gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2020 Çarşamba 18:44
1389. yılında Mekke’nin  Fethi Of'ta kutlandı

Anadolu Gençlik Derneği, Mekke’nin Fethi’ni, 1389. yılında Türkiye’nin dört bir köşesinde “İnsanlığa Bir İnşirah” temasıyla kutladı.

On binlerce vatandaşın katıldığı ve 81 ilde 600 noktada eşzamanlı gerçekleşen Mekke’nin Fethi programlarında Kur’an-ı Kerim ziyafetleri gerçekleşti, ilahiler okundu, fethin önemini anlatan konferanslar verildi.

Of İlçesinde de gerçekleştirilen Mekke'nin Fethi programı Of Belediye Konferans Salonunda Gerçekleştirildi. Kur'an-ı Kerim ile başlayan programın açılış konuşmasını Of AGD İlçe Başkanı Süleyman Ayazoğlu yaptı.  Programa öğrencilerin söylediği ezgiler ve Genel Merkez tarafından hazırlanan Mekke'nin Fethi konulu video ile devam edildi. Programın önemini anlatan konuşmayı ise Ağaçseven Kur'an Kursu Hocası Kemal Korkmaz yaptı.  




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.01.2020 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90