banner102

18 İlçede Olmayan Of'ta Olacak!

Trafiğe çıkan her aracın yılda mecburi TÜVTÜRK Of Şoförler Odası Başkanlığının girişimleriyle Of'ta Araç Muayene İstasyonu açıyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Temmuz 2015 Pazar 01:07
18 İlçede Olmayan Of'ta Olacak!

Türkiye Genelinde 199 sabit, 5 motosiklet, 75 gezici istasyon ve 30 gezici traktör istasyonu ile hizmet veren TÜVTÜRK Of İlçesinde Muayene istasyonu açıyor.

Hayrat Karayolu 5 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Muayene İstasyonunun inşaatı devam ederken, istasyonun bu yılın Eylül ayında hizmete gireceği söylendi.

İstasyonun Of İlçesine açılması için geçtiğimiz yıl girişimler başlatan Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, Muayene istasyonunun Of için büyük bir avantaj olacağını söyledi. Er,"İlçemizde ve çevre ilçelerde bulunan onbinlerce araç, mecburi hizmet olan araç muayenesi için ya 50 km uzaklıkta bulunan Trabzon araç muayene istasyonuna, yada 30 km uzaklıkta ki Rize Muayene İstasyonuna giderek bu hizmetten yararlanıyorlardı. Biz kendi halkımıza kolaylık olsun diye muayene istasyonunun Of İlçesine kurulması talebinde bulunduk. Uzun süreli girişimlerimizden sonra talebimizi yer bulma karşılığında kabul ettiler. Yerin bulunmasının ardından istasyonun inşaatına başladılar. İnşAllah Eylül ayının 1 inde hizmete açılacaktır. "dedi.

Periyodik Araç Muayenesi, Yola Elverişlilik Muayenesi, Tadilat Sonrası Muayene, Zorunlu Muayene ve Egzoz Gazı Emisyon Ölçümü hizmetlerinin yapılacağı muayene istasyonun Of için çok faydalı olduğunu söyleyen Er, "Bu istasyona  Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Of ve Sürmene'den gelecek olan araçlar, muayene sonrası tespit edilen eksiklikleri ilk etapta Of ilçesinde giderecektir. Bu da ilçemiz için önemli bir kazanç noktası olacaktır. "diyerek kendilerini kırmayıp tekliflerini kabul eden TÜVTÜRK yetkililerine teşekkür etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.07.2015 01:11
Anahtar Kelimeler:
Şahmeran Er
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S. Cevahir 2015-07-26 09:03:48

İdris ve davut holoğlu kardeşlerin sayesinde olan bir icraatı kendinemi maal ediyorsun. Ayıptır ayıp.

Avatar
Mustafa tellioglu 2015-07-26 15:27:44

Cok guzel harika

Avatar
Ramazan Çoşkun 2015-07-29 08:33:46

Hazır koltuğa oturup ahkam kesmekten başka ne yapmıştır ki.

banner90