banner102

‪‪‪‪2. Toplu Hafızlık İcazet Merasimi

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen ilçe geneli hafızlık merasimi programının bu yıl ikincisi gerçekleştirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ağustos 2019 Pazartesi 18:42
‪‪‪‪2. Toplu Hafızlık İcazet Merasimi

Of Belediye meydanında toplanan 104 hafız ve kurs hocaları mehter takımı eşliğinde Of Çarşıbaşı Camii önüne yürüdü. Burada yapılan kısa bir törenin ardından hafızlar selavatlar eşliğinde camiye girdiler.

17 Kur'an Kursundan 104 hafız için düzenlenen icazet merasimine Of Kaymakam Vekili Hayrat İlçe Kaymakamı İbrahim Şenkon, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ağırman, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşması, selamlama konuşmaları ve okunan Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin ardından Reis-ül Kurra Hüseyin Harputoğlu Hocaefendi’nin yaptığı icazet duasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile program sona erdi.


Son Güncelleme: 05.08.2019 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90