banner102

2016-2017 Eğitim-Öğretim'de Yarı Yıl Tatili

Ülke genelinde Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen yarıyıl tatiline girdi.İki haftalık yarıyıl tatilinin ardından ikinci dönem, 6 Şubat'ta başlayıp 9 Haziran'da tamamlanacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
21 Ocak 2017 Cumartesi 20:28
2016-2017 Eğitim-Öğretim'de Yarı Yıl Tatili

Ülke genelinde 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen yarı yıl tatiline girerken, Of İlçesinde de 1 anaokulu, 15 ilkokul,15 ortaokul ve 7 lise okulunda 650 öğretmen, 7300 öğrenci de iki haftalık yarı yıl tatiline girmiş oldu.

Of Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreninde çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. Okulun konferans salonunda yapılan törene Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Müftüsü Recep Onat, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Aile Birliği Üyeleri, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yapılan karne töreninde Of Kaymakamı Fırat, Of Belediye Başkanı Sarıalioğlu ve Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Kız şubelerinde 5. sınıfların birincisi Beyza Kasap, 6. sınıfların birincisi Zeynep Bilge Özkök, 7. sınıfların birincisi Beyza Vildan Sarı ve 8. sınıfların birincisi Süeda Değirmencioğlu’na Kaymakam Eyüp Fırat tarafından altın hediye edilirken, erkek öğrencilerden 5. sınıfların birincisi Muhammed Coşkuner'e, 6. sınıfların birincisi Mustafa Coşkunçelebi'ye, 7. sınıfların birincisi Kadir Kağan Keleş'e ve 8. Sınıfların birincisi Enes Sami Çakır’a Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu  altın hediye takdim etti.

TEOG sınavında Of birincisi olan Hüdanur Cevahiroğlu’na, Şeyma Erbaş’a ve Süeda Değirmencioğlu’na Okul Aile Birliği üyesi İbrahim Zırıh ve OFİMDER (Of İmam Hatipleri Mezun ve Mensupları Derneği) Başkanı İsmail Küçükakyüz tarafından altın hediye edildi.

Hem okuluna devam edip hem de Of Merkez Zehra Hatun Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan ve hafızlığını tamamlama başarısı gösteren 6-H sınıfı öğrencilerinden Mustafa Sabri Yaşar ve Selahattin Bilgin’e Of Müftüsü Recep Onat tarafından altın hediye edildi.

Okul bünyesinde yıl içinde yapılan deneme sınavlarında üst üste üstün başarı gösteren 5. Sınıf öğrencisi Beyza Kasap, 6. Sınıf öğrencisi Zeynep Bilge Özkök ve 7. Sınıf öğrencisi Beyza Vildan Sarı’nın ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Numan Turan takdim etti.

İl genelinde yapılan kitap okuma yarışmasında Trabzon 3.sü olan Mehmet Gül’e, 15 Temmuz Şehitleri ile ilgili şiir yarışmasında ilçe birincisi olan Pınar Şen’e, Meslek Derleriyle ilgi olarak yapılan deneme sınavında sınıflar bazında birinci olan Beyza Kasap, Zeynep Bilge Özkök, Ümran Asude Özkan ve Ümmiye Karaismailoğlu adlı öğrencilerin ödüllerini ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir takdim etti.

SİYER’İ NEBİ YARIŞMASI ÖDÜLLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı’nın izniyle il genelinde Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasında ilçe genelinde derece yapan Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ödülleri ise AGD Of Temsilcisi Süleyman Baş tarafından verildi.

Karne töreni toplu fotoğraf çekiminden sonra son buldu. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 21.01.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90