banner102

28 Şubat İlkokulu’ndan Çanakkale Zaferi kutlaması

Of’ta Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yılı dolayısıyla resmi kutlamaların yanında okullarda çeşitli etkinliklerle da kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Mart 2023 Cuma 17:27
28 Şubat İlkokulu’ndan Çanakkale Zaferi kutlaması

Bu amaçla 28 Şubat İlkokulundan Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programı düzenlendi. Konferans salonunda yapılan kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. İstiklal marşının okunmasının ardından öğrenciler Çanakkale Zaferinin önemi hakkında yazılar okudu. Çanakkale ile ilgili şiirler ve oratoryo gösterimi yapıldı.

28 Şubat İlkokulundan düzenlenen Çanakkale Deniz Zaferinin 108. yılı kutlama programına;  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Tekke,  Okul Müdürü Vekili Muhammet Beşel, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90