banner102

29 Ekim Of’ta Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan Cumhuriyet Bayramı Of İlçesinde de kutlandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
29 Ekim 2020 Perşembe 15:02
29 Ekim Of’ta Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile 28 Ekim öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün olmak üzere bir buçuk gün resmî tatil yapılıyor.

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Of Kaymakamlığında Atatürk Anıtı’na Çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Of Belediye Meydanında Daire Amirleri, STK temsilcileri, Siyasi Partiler ve vatandaşların katılımı ile yapılan programda Kaymakam Hayrettin Çiçek günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilerin şiir okuması ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlaması gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliklerden sonra Kaymakam Hayrettin Çiçek Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etti.




Son Güncelleme: 29.10.2020 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90