banner102

"O Kitaba" bir tepki de Of Ülkü Ocağından geldi

Tartışmalara neden olan skandal kitaba bir tepki de, Of Ülkü Ocakları Başkanlığından geldi.

16 Mart 2013 Cumartesi 13:50
"O Kitaba" bir tepki de Of Ülkü Ocağından geldi

İlçemizde ve ܜlke genelinde belirli bölgelerde 'Gençlik O'nu (S.A.V.) Okuyor' yarışŸma kapsamında okutulan ReşŸit Haylamaz'ın 'EFENDİMİZ' kitabında yer alan sorunlu bölüme bir tepki de Of ܜlkü Ocakları BaşŸkanlığŸından geldi.

Of ܜlkü OcağŸı skandal kitap hakkında bir basın açıklaması yaparak kitaptaki ifadelere tepki gösterdi. Of ܜlkü OcağŸı BaşŸkanı Mustafa Meriç tarafından kaleme alınan açıklamada sert ifadeler var. İşŸte o açıklama:

Of ilçemizde faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşŸu (TEKAYDER) tarafından, Of Belediyesi, Of MüftülüğŸü ve Of Milli EğŸitim MüdürlüğŸünün de desteğŸi ile (hangi akla hizmetse bunların ki) hazırladığŸı bir yarışŸmaya konu olan sevgiler sevgilisi Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)'nın hayatını anlatan bir kitap; öğŸrenci kardeşŸlerimize, yani tertemiz zihinlere gelecek neslimize ödüllü yarışŸma adı altında, hem de meta zor (bu kitap adına öğŸretmen demekten ar ettiğŸimiz şŸahısca kitabı almayanların sözlü notlarının düşŸürüleceğŸi belirtilerek para karşŸılığŸı satılmışŸtır) okutulmaktadır. Zannımızca Siyonist güçlerin değŸirmenine su taşŸımak ve Müslüman mahallesinden salyangoz satmak olarak görülen bu hadise, artık kelimenin tam manasıyla haddi aşŸmaktır.

Zira Müslüman Türk'ün sabrını taşŸıracak en son şŸey olan dinine, Resulüne ve vatanına dil uzatmanın cami avlusuna pislemek olduğŸunu belirtmemiz gerekmektedir.

MuşŸtu yayınları tarafında basılan ve ReşŸit Haylamazın kaleme aldığŸı Gönül Tahtımızın EşŸsiz Sultanı Efendimiz isimli kitabın 252. sayfasının 3. paragrafında yazılanlar gerçek manasıyla, yukarıda bahsettiğŸimiz Siyonist güçlerin söylemiyle örtüşŸmekte ve Efendimizi (S.A.V) inkara kadar gitmektedir. ܇ünkü Siyonizm'in birinci hedefi, Müslümanlar arasında Dinler Arası Diyalog olgusunu oluşŸturabilmek için, önce Allah'ın sevgili kulu Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V) i ikinci plana itmek, yani Kelime-i Tevhidi söylerken sadece birinci kısmını söylemek koşŸulu ile ( La ilahe illallah) cennet kapısının açılabileceğŸi inandırmaktadır.

şžimdi kandırmaca şŸurada ; güya Efendimiz(S.A.V), ümmetinden olanlara, ama kendisini kabul etmeyenlere (hem yaratılmışŸların sultanının ümmeti olacaksın hem de O'nu kabul etmeyeceksin.. Yazar Müslüman Türk'ü aptal zannediyor herhalde) Kelime-i Tevhidin birinci kısmını söylemekle kendilerine cennet yolunun açılabileceğŸi bildirmişŸtir. Yazıklar olsun Siyonist zihniyete öyle yada böyle hizmet edenlere. Rabbimizden dilediğŸimiz bütün Müslüman veballeri bunlara olsun ve kahr-ı perişŸan olsunlar her iki cihanda da. Bu gayeye hizmet edenlerin söylemlerinde de bahsetmeden geçemeyeceğŸiz.

''Herkes kelime-i tevhidi esas alarak çevresine bakışŸı yeniden gözden geçirmeli ve ıslah etmelidir. Hatta kelime-i Tevhidin ikinci bölümüne, yani '' Muhammed Allah'ın resulüdür'' kısmını söylemeksizin ikrar eden kimselere de merhamet nazarıyla bakılmalıdır.(F.Gülen: Küresel BarışŸa DoğŸru s.131)

Mühim olan Kelime-i Tevhid inancıdır. Hz. Muhammed (S.A.V) i kabul ve tasdik ise şŸart olmayıp bir kemal mertebesidir.(Ahmet şžahin 17.04.2000 Zaman Gazetesi)

Oysa ki Resulü Ekrem Efendimiz (S.A.V) bu dinin olmazsa olmazı olduğŸunu Yüce Allah'ın (C.C) bildirdiğŸi Kitabımız Kur'an ı Kerim'in şŸu ayetlerinden biliyoruz:

(Ey Muhammed!) De ki : ''Ey insanlar! şžüphesiz ben, yer ve göklerin hükümranlığŸı kendisine ait olan Allah'ın hepinize gönderdiğŸi peygamberiyim. O'ndan başŸka hiçbir ilah yoktur. O, diriltir ve öldürür. O halde, Allah'a Ve O'nun sözlerine inanan Resulüne, o ümmi Peygambere iman edin ve ona uyun ki doğŸru yolu bulasınız.'' Araf/158

ve ''Muhammed Allah'ın Resulüdür''(Feth/29).

Bu vesile ile dağŸıtılan kitabın ilgililerce toplatılmasını ve organize edilen yarışŸmanın iptal edilerek gereğŸinin yapılmasını ivedilikle, O'nun(S.A.V) ümmeti olarak istiyoruz.

şžimdi Müslüman Türk Milletini temsilen tüm şŸer güçlere inat hep birlikte diyoruz ki (La ilahe illallah, Muhammedün Resulullah) (Allah'tan başŸka ilah yoktur. Muhammed Aleyhisselam da onun Resulüdür).

Allah(C.C) Müslümanları korusun ve yüceltsin..

Of ܜlkü Ocakları Yönetim Kurulu adına Mustafa Meriç

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şahsuvar elibol 2013-03-16 16:26:28

biraz geç oldu ama sağŸduyulu ülkücü kardeşler de tepki koyması bizleri mutlu etti....
kitabı yazanlar dağŸıtanlar nemalananlar vs vs iyi düşünsün bundan sonra..onların arkasına sözde hocaları ve emerika olabilir,bu din sahipsiz değŸil..akıllı olun .....

Avatar
Rumuz Of 2013-03-16 18:27:43

Sayın Mustafa Meriç, Sıradı Müsatakım üzere Yolun Açık Olsun.Başaı Dileklerimle Selamlar.

Avatar
VATANSEVER 2013-03-16 22:30:47

EVET KARDEŞLERİM ÜLKÜCÜLERDE OLMASA BU ÜLKENIN NE BAYRAğžINA NE TOPRAğžINA NEDE KITABINA KIMSE SAHIP LJIKMIYO....AMA SATMAK İLJİN BÖLMEK İLJİN YIKMAK İLJİN UğžRAŞANLAR LJOKKK. YÜCE MEVLAM ONLARA O FIRSATI VERMEYECEK...

Avatar
YUSUF KILIÇ 2013-03-17 14:05:57

MUSTAFA BEY DUYARLILIğžINIZDAN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDERİM.SELAMLAR

Avatar
mustafa meriç 2013-03-17 20:30:45

kım kı ıslamıyetı karalamya calsır turklugu ınkar etmeye calsır hakeret etmeye calsır bızler bunu herzman karsısında olmusuz ve olucakdır allah turku korusun ve yuceltsın (amın)

Avatar
büyük abi 2013-03-18 09:30:30

allah razı olsun yiğŸitler.

Avatar
erdem 2013-03-21 16:27:13

Size yaptığŸınız bu tepkiden dolayı teşekkür ediyorum.

banner90