banner102

4 Yaşından 40 Yaşına Karate Gösterisi

Of Belediye Karate Takımı, Halk Eğitim merkezi binasında yapılan programla Mayıs ayı kuşak törenini gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Haziran 2015 Pazartesi 03:35
Öğrenci velilerinin de katıldığı 2015 Mayıs ayı kuşak törenine 4 ile 40 yaş arası sporcular izleyenleri etkileyecek karate gösterileri yaptı.

Tören öncesi konuşma yapan Of Belediye Karate antrenörü Salih Doğan, bu spora önemseyip evlatlarını gönderen velilere teşekkür ederek, bu sporun yaşla alakalı olmadığını, eğittiği öğrencileri ile gösterdi.

Sağlıklı yaşam için spor yapılması gerektiğini hatırlatan Doğan, "Sporsuz bir hayat robotça bir yaşam sürmek gibidir. Bunun için her insanın düzenli spor yapması gerekmektedir. Bunu illa bir yere kayıt olarak yapmak gerekmiyor. Herkes evinde de düzenli spor yapabilir." dedi.

Törende yapılan gösteri ve karate müsabakalarının ardından toplu fotoğraf çekilerek program sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.06.2015 04:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arif ÖZTÜRK 2015-06-03 07:40:46

Bir çok zararlı alışkanlığın hedef kitlesi olan Gençlerimize vermiş olduğu bu özverili eğitimden dolayı Salih hocamıza şükranlarımı sunuyorum..Sayesinde Ofdaki gençler sporla tanışıyor hem bedenen hemde ahlaken kendilerini hayata hazırlıyorlar...
Ayrıca bu ve bunun gibi etkinliklere her zaman köşesinde yer veren , gençliğe verdiği değerle bizleri mutlu eden OFUN NABZI ailesinede başarılar diliyorum...Rabbim kendilerinden razı olsun..

Avatar
Mehtap ERYARSOY 2015-06-03 08:32:36

Bu organizasyin ile spora olan katkılarından dolayı emegi gecen her kesi tebrik ediyorum

banner90