banner102

7380 Öğrenci ile Of Eğitim Dönemine Başladı

Türkiye genelinde 16 Milyon 400 Bin Öğrenci, Of İlçesinde ise 7380 öğrenci ile 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Eylül 2014 Pazartesi 18:47
7380 Öğrenci ile Of Eğitim Dönemine Başladı

 Geleceğimizin teminatı olan gençlerin Milli ve Manevi değerlerine bağlı olarak yetişmeleri için var olan eğitim camiası, bugün ülke genelinde 16 milyon 400 bin öğrenci, Of ilçesinde ise 7380 öğrenci ile eğitim-öğretim dönemine başladı.

14 İlkokul, 14 Ortaokul, 7 Ortaöğretim ve 1 Anaokulu ile eğitim-öğretim dönemine başlayan Of İlçemizde 7380 öğrenciye 450 kadrolu öğretmen ile 50 ücretli öğretmen eğitim verecek.

Konu hakkında Of'un Nabzı Medya ekibi olarak görüşme yaptığımız Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim ve öğretim dönemi ilçemiz, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ederek "Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizle paylaşıyoruz. Tüm öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve velilerimizin yeni eğitim-öğretim yılını içtenlikle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyorum." dedi.

Öğrencilere seslenerek açıklamasına devam eden Kabahasanoğlu, "Bir ülkenin kalkınmasının temel şartlarından birisi nitelikli insan gücüdür. Bu nedenle geleceğimizin güvencesi olan siz öğrencilerimizi yetiştirmek için, elimizden gelen tüm imkanları sizlere sunacağız. Sizlere güveniyor ve sizleri seviyoruz." diyerek öğretmen ve velilere de şu mesajı iletti:

Değerli Öğretmenler,

"Bizim mesleğimiz hem kutsal ve hem de saygın bir meslektir. Başöğretmen Atatürk "Öğretmenler yeni nesil sîzlerin eseri olacaktır" diyerek, sizlere olan inancını ve güveninin belirtmiştir. Sizlere inanıyor, güveniyor ve başarılar diliyorum.

Değerli Veliler,

Gençlerimizin yetiştirmesinde öğretmenlerin olduğu kadar sîzlerin de emeği vardır. Unutulmamalıdır ki, iyi bir toplumun temeli ailede atılır. Aile değerlerine ne kadar sahip çıkarsa, toplum o kadar sağlam olur. Çocuklarımızı sadece maddi yönden değil, manevi yönden destekleyerek her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeliyiz."

Öğrencilerin taşınması hakkında da açıklama yapan Kabahasanoğlu, ilk ve ortaokul taşıma ihalesini 133 araçla yaptıklarını ve hizmete başladığını söyleyerek, İmam Hatip ve Liselerin taşımacılık ihalesinin de 20 gün içerisinde yapılacağını belirtti.

Yurt konusuna da değinen Kabahasanoğlu, İmam Hatip öğrencileri için yapılan İlve Yeşilyurt Kız Öğrenci Yurdunun 15 gün içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

24 Derslik İmam Hatip Lisesi okulunun da bir yıl içerisinde yapılacağının müjdesini veren Of Milli Eğitim Müdürü Kabahasanoğlu, eğitimde öncü bir ilçe olması için gayret gösterdiklerini ifade ederek bir diğer müjdeyi de 24 derslik 28 Şubat İlkokulunun ikinci döneme yetişeceğini söyleyerek verdi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 15.09.2014 19:06
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahsanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BUMU 2014-09-16 08:44:22

önce kendını eğitsın..ofta ilkokul ihalesine şaibe ve usulsüzlük nasıl yaptı onu açıklasın.torbılle gelen nasıl adalet yapacak.akparı bunun altından kalkamaz.teşkılat uyuyormu.ak oldu kara

Avatar
taha yasin 2014-09-19 17:55:41

maneviyatın dibe vurduğu bir dönemdeyiz . tek derdimiz çocuklarımızın iyi bir iş sahibi olması malesef . esas olan maneviyat olmalı . yetkililerimiz buna bir çare bulmalı . dilde değil özde bir dindar nesil adına gereken yapılmalı artık .

banner90