banner102

7554 Öğrenci Yarıyıl Tatiline Girdi

Ülke genelinde okul öncesi eğitim kurumları ile ilk ve orta dereceli okullarda okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci ile 900 bin öğretmen, bugün karne alarak 2 hafta sürecek yarıyıl tatiline girdi. Aynı şekilde Of İlçemizde de 7554 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Ocak 2015 Cumartesi 00:51
Of İlçesinde eğitim gören okul öncesi 386, ilkokul 2499, ortaokul 2483 ve lise 2186 öğrenci ile  toplamda 7.554 öğrenci karnesini alarak 9 Şubat Pazartesi başlayacak olan yarıyıl tatiline girdi.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla Of İsmail Yıldırım İlkokulu’nda karne töreni düzenlendi. Törene, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, İsmail Yıldırım İlkokulu Müdürü Rıza Ercihan ile öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Anaokul öğrencilerine karne verme sırasında kısa bir konuşma yapan Of Kaymakamı Eren Arslan programa katılan velilere ve öğrencileri özverili şekilde eğiten öğretmenlere teşekkür etti. Arslan, "Okula ve öğrencisine duyarlılık gösteren siz değerli velilerimize çok teşekkür ediyorum.  Ailenin çocuk üzerinde ki ilgisinin başarısını yüzde yüz artırdığını bilen ve yaşayan birisi olarak bütün velilere, çocuklarınıza daha fazla ilgi göstermelerini tavsiye ediyorum." dedi.

Kaymakam Arslan'dan sonra kısa konuşma yapan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, öğretmenlere gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek karne alan öğrencilere mutlu bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundular.

Kısa konuşmaların ardından birçok örenciye hediye verildi. Ardından okul bahçesinde bütün öğrencilerle istiklal marşı okunarak program sona erdi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 24.01.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90