banner102

97-98 Of İHL Mezunları Kusboğazı'nda Buluştu

Of Çataldere Kusboğazı mezire alanında yer alan Yasin Ayyıldız'a ait konakta bir araya gelen Of İmam Hatip Lisesi 97-98 yılı mezunlarından 15 arkadaş, uzun yılların hasretini giderdiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
10 Aralık 2015 Perşembe 01:20
97-98 Of İHL Mezunları Kusboğazı'nda Buluştu

Aralarında Diyarbakır Çümbüş İlçe Kaymakamı Ahmet Başer'inde bulunduğu Of İHL arkadaş grubu bir gecelik konaklamada eski anılarını ve günümüz meselelerini konuşarak ülke meseleleri hakkında dertleştiler.

Dertleşmelerin arasında Milli ve Manevi değerler bünyesinde genç nesil yetiştiren İmam Hatip Liselerin önemi de görüşülürken, eski İmam Hatip öğrencileri ile yeni öğrencilerin arasında büyük farklar olduğu kanaatine varıldı. 90 lı yıllarda yetişen İmam Hatip öğrencilerinin Milli ve Manevi değerlerine daha çok sahip çıktığını, ancak günümüz gençliğinin kendi değerlerimizden çok Avrupa kültürünü esas aldığını üzülerek müşahede ettiklerini söylediler.

Özellikle anne-babasına, öğretmenine ve büyüklerine karşı saygının günümüz gençliğinde çok azaldığını dile getiren İHL mezunları, bu olumsuz tablonun baş aktörünün gayrı ahlaki programlar veren tv kanalları olduğunu iddia ettiler.

Kar ve buzlanma nedeniyle araçların çıkmakta zorlandığı Ayyıldız konağında bir gece kalan 97-98 Of İHL Mezunları sabah namazını cemaatle kıldıktan sonra ayrı ayrı araçlarla Of'a indiler. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 10.12.2015 01:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulkadir SÖNMEZ 2015-12-10 10:17:32

GÜZEL BİR ORGANİZASYON OLMUŞTUR .ORADA OLMAK BİR AYRICALIK OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM ..SENEYE OLURSA İNŞALLAH.. SAYIYI ARTIRIRIZ.

Avatar
Ali KORKMAZ 2015-12-10 23:25:28

Teveccuhleriniz için ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyoruz...Sayı noktasinda bir çizgimız yoktur ve her insanin yeri her daim mevcuttur ..Bu bir çeyrek asırlığa varan dostluklarin hasbihal buluşması dir.. 2016 Programimiz inşeallah Cumhurbaşkanı Külliyesi ve "Ayasofya "Fatih Sultan Mehmet Camii olacaktır.

banner90