banner102

Adalet nerede?

Of'un sel felaketleri ile dikkatleri üzerine çeken Yazlık Mahallesi sakinleri, yaşanan sel olaylarından sonra belediye çalışmalarının yetersiz olduğundan şikayetçi olup, 'Adalet nerede?" sorusunu sordular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Kasım 2018 Pazartesi 21:01
Adalet nerede?
Mahalle sakinlerinden Mustafa Bayram adlı vatandaş sosyal medya hesabından fotoğraflar ile birlikte paylaştığı şu yazı ile Adalet nerede? sorusunu sordu:

"Mahallemizde bu kadar yapılacak sorun var iken gönderilen yardımlar neden şahıslara  gönderiliyor. Of’un Mahallelerine yapmış olduğu beton yardımını mahallemizin temsilcisi olan kişinin çıkışı olmayan evin yolu ve evin kapısına dökmüştür. Bu yardım Of’un 49 mahallesine yapılmıştır. Bizim gibi mağdur olan mahalle var mı? Soruyorum yetkililere Adalet ve Kalkınma Partisinin adaleti nerede?"




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.11.2018 21:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90