banner102

Aday Öğretmenlerden Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan uygulamayla ile Şubat ayında Aday Öğretmen olarak atanan öğretmenler, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2016 Salı 00:39
Aday Öğretmenlerden Başkan Sarıalioğlu’na Ziyaret

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından Başkanlık makamında misafir edilen aday öğretmenlere, belediyenin hizmetleri, eğitim kurumlarıyla olan diyalogları, eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Başkan Sarıalioğlu’na aday öğretmenlik uygulaması hakkında bilgi vererek, “Aday öğretmenlerimize öğretmenlik mesleği, öğretmenlik uygulaması ve atandığı çevredeki kurumlar, kurum yöneticileri ve çevrenin sosyolojik kültürel özellikleri konusunda bilinçlendirmek, öğretmen yeterlilikleri konusunda daha donanımlı hale getirmek amacıyla ziyaretler düzenliyoruz. Bizlere kapılarınızı açtığınız için teşekkür ederiz. Bugüne kadar desteklerinizi hep hissettik bunun için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Aday öğretmenlerle sohbet eden, tek tek branşlarını ve atandıkları bölgeler konusunda istişarede bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Bu ülke hepimizin. Çok çalışmalıyız. Türkiye’nin yükselişini durdurmak isteyenlere, terörü pazarlayanlara inat bu ülkeye sahip çıkmalıyız” dedi.

Öğretmen eşi olduğunu bir kez daha hatırlatan Belediye Başkanı Sarıalioğlu, Belediye olarak çocuklar, gençler, eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu, genç öğretmenlere yeni başladıkları meslek yaşamlarında başarılar diledi. Öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çeken Başkan Sarıalioğlu, ''Yeryüzünün en kutsal, en zor mesleklerinden birini tercih etmişsiniz. Zorluğu kadar kutsal bir meslek gerçekten. Geleceğin inşasında, mimarisinde hepinize ayrı bir görev düşüyor. İnşallah bu çerçevede başarılı olacağınıza, yeni Türkiye’nin inşasında gerçekten Asım'ın nesillerini yetiştireceğinize olan güvenim tamdır. Allah yar ve yardımcınız olsun diyor, başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Aday öğretmenler Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür ederek, anı fotoğrafı çektirdiler.

Son Güncelleme: 12.04.2016 01:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90