banner102

Afrin Şehitleri için Fetih Suresi

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Afrin´de mücadele eden askerlerimiz için Fetih Suresi okudu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Şubat 2018 Pazar 13:55
Afrin Şehitleri için Fetih Suresi

Milli birlik ve beraberlik adına ülkemizde özellikle Afrin’de Zeytin Dalı sınır dışı operasyonuna katılan  askerimize moral ve motivasyon organizasyonları yapılıyor. Bu bağlamda tüm yurtta olduğu gibi Ali Yeşilyurt İmam hatip Ortaokulu’nda da anlamlı bir etkinlik yapıldı.  Afrinde mücadele eden askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için  öğrenciler 25 bin Fetih Suresi okudu. Bir grup öğrenci Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Çapoğlu ile birlikte Sıraağaç Mahallesi Camiine gittiler. Cuma namazı öncesi Yasin ve diğer duaları okudular. Hem okunan binlerce Fetih suresi için hem de okunan diğer sureler için dua ettiler. Cuma Namazının eda edilmesinden sonra ise öğrenciler Diyarbakır Silvan’da 5 Kasım 2015 tarihinde bölücü terör örgütünce şehit edilen Necmi Çakır’ın kabrini de ziyaret ederek ruhu için dua okudular.

Etkinliği organize eden Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulu Müdür Yardımcısı Mustafa Çapoğlu etkinlik için; “Allah güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin. Onların gayretini artırsın. Devletimize, milletimize zeval vermesin. Bizler ülkemizin birlik ve dirliği için mücadele eden kahraman güvenlik görevlilerimizin yanında yer aldığımızı göstermek ve onlara manevi destek için 25 bin Fetih Suresi okuduk. İnşallah onlar ülkemizde okunan binlerce hatim ve dualar sayesinde, mazlumların da duasıyla muzaffer olacaktır.  Bizler öğrencilerimizi de vatana, millete ve kutsal değerlere saldırı olduğunda aynı mücadele ruhuna sahip aynı inançla yetiştirmeye çalışıyoruz. Bizler atalarımıza, şehitlerimize ve gazilerimize yaraşır nesiller yetiştirmenin gayesi içindeyiz. Rabbim gerek Afrin’de, gerek diğer bölgelerde mücadele eden Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun. Rabbim şehitlerimize rahmet, gazilerimize acil şifalar versin.” diyerek duygularını ifade etti.

Sıraağaç Mahallesi Camiinde  Fetih Suresi için yapılan duaya Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Şehidin babası Fahri Çakır, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulu Müdürü Şevket Bulutoğlu, Of Belediyesi Mahalli Hizmetler Müdürü Bayram Türk, Memur-Sen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar,   Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulu Aile Birliği Başkanı İzzet Keleş, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Okulu Aile Birliği eski Başkanı Cengiz Bulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Son Güncelleme: 19.02.2018 13:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90