banner102

Ağaçseven Mahallesinde Vinç Devrildi 1 Ölü

Of 'un Ağaçseven Mahallesi'nde arızalı aracı bulunduğu yerden kaldırmak için giden vinç, aracı kaldırma esnasında devrildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Mart 2018 Perşembe 09:49
Ağaçseven Mahallesinde Vinç Devrildi 1 Ölü
Öğle saatlerinde meydana gelen olayda Adnan Karslı'nın (53) kullandığı 61 EN 895 plakalı vinç, Ağaçseven Mahallesinde arıza yapan iş makinesini bulunduğu yerden kaldırmaya çalıştığı sırada devrildi.

Devrilen vinçte bulunan Adnan Karslı ve Murat Karadeniz (37) yaralı olarak çevredekilerin yardımıyla vincin altından çıkartılarak Of Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Karslı yapılan  tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralı olan Murat Karadeniz ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesi çalışan Karslı'nın ölüm haberini alan yakınları ve mesai arkadaşları büyük bir üzüntü yaşarken, olayı duyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'da Of Devlet Hastanesine gelerek yakınlarına başsağlığı diledi.

Son Güncelleme: 22.03.2018 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90