banner102

AGD Trabzon İl Divan Toplantısı Of'ta Yapıldı

Her ay düzenli olarak yapılan AGD İl Divan Toplantılarının Eylül ayı toplantısı Anadolu Gençlik Of Şubesinde yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
28 Eylül 2014 Pazar 05:09

Anadolu Gençlik Derneği Trabzon İl Başkanı Abdurrahman Şimşek, Psikohekim ve AGD Dış İlişkiler Komisyonundan sorumlu Abdulaziz Yılmaz ile ilçe temsilcilerinin katıldığı toplantıya çok sayıda da Anadolu Gençlik Derneği üyesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Anadolu Gençlik Derneği Trabzon İl Başkanı Abdurrahman Şimşek, kendi çalışmalarından bahsederek, ülke gençliğinin Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir geçlik yetiştiren AGD'ye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu iddia etti.

İl Başkanı Şimşek, her geçen gün ülke gençliğinin durumu kötüye gittiğini hatırlatarak bir an önce eğitim sisteminin temeli Milli ve Manevi değerlerle şekillenmesi gerektiğini söyledi.

AB güdümünde bir siyaset izleyerek ülke yönetmenin sonucu bu günkü gençliğin ortaya çıktığını söyleyen Şimşek, "Ecdadımızın yüzyıllarca dünyaya adalet dağıttığı bir anlayıştan uzaklaşıp, bize karşı sürekli düşman olan zihniyetle birlikte hareket ederek ne ülkemize nede bütün dünya insanına yarar gelmez. Aynı şekilde ülkemizin gençliğini düşmanlarımızdan oluşan bir topluluk olan AB normlarına şekillendirerek gelecek neslimizi tehlikeye atıyoruz. Çünkü gençlerimizin kurtuluşu ancak ve ancak Milli ve Manevi değerlerine sahip çıkarak olacaktır. Bunun dışındaki bütün sistem ve anlayışlar boştur ve yararsızdır. " diyerek ülkemiz gençliğinin geldiği acı noktaya dikkat çekti.

Geniş katılım ile gerçekleşen İl divan toplantısında AGD Dış İlişkiler Komisyonundan sorumlu Abdulaziz Yılmaz'da kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında AGD Yurtlarının nasıl faydalı olabileceği konusunda maddeler halinde hatırlatmalarda bulundu.

Toplantının eğitim sohbetini AGD Of Temsilcisi Hasan İnan yaptı. İnan konuşmasında dünyadaki Müslümanların neden zulüm ve gözyaşı içerisinde olduklarına dikkat çekerek bu konuda yapılması gerekenleri anlattı.

ZALİMLERE KARŞI DİK DURMALIYIZ

Zalimlere karşı dik durmanın en önemli iş olduğunu da söyleyen İnan, "Yeryüzünü kan ve gözyaşına çeviren zalimlere karşı her zaman dik durup mücadelemizi sürdüreceğiz. Aksi halde bu zulüm ve gözyaşı sürecektir. Bunun için yılmadan, üşenmeden ve korkmadan İslam düşmanlarına karşı mücadelemizi en iyi şekilde sürdüreceğiz." diyerek bu mücadelenin zor olduğuna fakat her zorluktan sonra kolaylığın geleceğini hatırlatarak umutsuz olmamamız gerektiğini söyledi.

İl Divan Toplantısı ilçe başkanlarının rapor sunumları ve dilek temenniler ile son buldu.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 28.09.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90