banner102

AGD Yaz Kursu Ödül Töreni

Anadolu Gençlik Derneği Yaz kampları kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Of İlçesinde de bir araya gelen gençler, yaklaşık iki aylık eğitimlerini tamamlayarak başarı ödüllerini aldılar.

31 Ağustos 2013 Cumartesi 20:45
AGD Yaz Kursu Ödül Töreni

 Yaz tatillerini değerlendirmek isteyen binlerce genç, Anadolu Gençlik Derneği aracılığı ile eğitim ve kamplara alınarak, tatillerini hem eğitim hemde sosyal faaliyetlerle geçirmelerini sağladılar.

Ülke genelinde olduğu gibi Of İlçesinde de yaz eğitim kampına katılan gençler, Ahlak ve Maneviyat Eğitimi, Sosyal faaliyetler, Spor aktiviteleri ve gezilerle yaz kamplarını tamamladılar. Bu kamplarda, gerek  çalışkanlığı gerekse davranışları ile ödül almaya hak kazanan beş kişiye, AGD Of temsilciliği tarafından Tablet pc ve Saat hediye edildi.

Ödül kazanan öğrencilerden Mehmet Gül yaz kursunun birincisi olurken, Musa Kağıt  AGD Of Ortaöğretim birincisi, Muhammet Mustafa Akyüz yaz kursu ikincisi, Ali Efe Yılmaz üçüncü ve Halil İbrahim Gözütok dördüncü oldu.

Kursiyerlere verilen ödül töreninde konuşan AGD Of Temsilcisi Hasan İnan, 'Kursa katılan öğrencilerin hepsinin ayrı ayrı başarıları var. Sadece, içlerinden bazıları daha fazla çalışarak diğer arkadaşlarından biraz öne geçmişlerdir. Bizde bu öne geçen gençlere ödüllerini takdim ettik. Fakat diğer kursiyerlerimizi de ödülsüz bırakmayacağız. Onları da inşAllah bütün öğrenciler ile birlikte bir günlük kır gezisine götüreceğiz' dedi.

Gençlerin gerek dünya gerekse ahiret saadetini kazanmaları için gayret gösterdiklerini belirten Hasan İnan, 'Ülkemizde eğitim ve öğretim en gelişmiş teknolojilerle verilirken, maalesef bu eğitimin içinde, gerçek manada Ahlak ve Maneviyatın olmadığını görüyoruz. Sadece göstermelik bir din eğitiminin olduğunu, karşımıza çıkan son on yılın gençlerinden müşahede ediyoruz. Bu eğitim sisteminden geçen nesil, hiç çekinmeden hırsızlık ta yapabiliyor, anne-babasını da rahatlıkla öldürebiliyor. Üstelik bununla da kalmayan nesil, yetiştiği vatanına silah dahi doğrultabiliyor. Bundan dolayı bizler Anadolu Gençlik Derneği olarak, önce Ahlak ve Maneviyat düsturunu şiar edinerek eğitimlerimizi yapmaya çalışıyoruz' diye ifade etti.





Diğer Fotoğraflar için BURAYA tıklayın...

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.09.2013 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90