banner102

AGD'den Helal Sucuk Etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Temsilciği tarafından düzenlenen helal sucuk etkinliğine ilgi yüksek oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Kasım 2019 Pazartesi 13:04
AGD'den Helal Sucuk Etkinliği

Of Sahilinde gerçekleştirilen Helal sucuk etkinliğine gençlerin ilgisi yüksek olurken, havanın güneşli olması sebebiyle vatandaşların da yoğun kullandığı sahilde helal sucuk etkinliğine ilgisi dikkat çekti.

Özel olarak Kayseri'den ev yapımı sucukların getirildiğini ve vatandaşlara ikram edildiğini dile getiren Anadolu Gençlik Derneği Of İlçe Temsilcisi Süleyman Ayazoğlu, "AGD Of İlçe Yönetimi olarak Geleneksel olarak tertip etmeye karar verdiğimiz 'Helal Sucuk Etkinliği'nin ilkini beklentimizin üstünde bir katılım ile Of Sahilinde gerçekleştirdik. Etkinliğimize teşrif ederek ikramımızı kabul eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yaptığımız bu etkinlikte, Anadolu Gençlik Derneği olarak her yıl ülke genelinde düzenlemiş olduğumuz 'Siyer-i Nebi' yarışmasına, etkinliğe katılan liseli gençlerimizi kaydettik. Kendilerine Sevgili Peygamberimizi (Sallallahu Aleyhi Vesellem) anlatan kitabı hediye ederek, gençlerimizin her zaman ve her yerde örnek alabileceği bir lideri okuyup anlamalarını ve hayatlarına aktarmalarını hedefledik. Bu yarışmalardaki asıl gayemiz budur. Bu hedef çerçevesinde teşvik olması için ilçe, il ve ülke genelinde dereceye girenlere de ödüller veriyoruz." diyerek bütün liseli gençleri bu yarışmaya katılmaya davet etti.










Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.11.2019 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90