banner102

Ak Parti Of İlçe Kongresi İptal Edildi

17 Ekim 2020 Cumartesi saat 11.00 da yapılacak olan AK Parti Of İlçe Kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Ekim 2020 Cuma 21:28
Ak Parti Of İlçe Kongresi İptal Edildi

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Of Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu’nun belirlenmesinden sonra birçok delege ve partili tarafından gelen tepkiler kongrenin ileri bir tarihe ertelenmesine sebep oldu.

Ahmet Çapoğlu ismi üzerine karar kılınmasının ardından Genel Merkeze çağrılan 4 aday adaylıktan çekilmişti. Kongrede aday olduğunu ve 416 delegenin 350’sinin desteğini alarak seçimi kazanacağını söyleyen Ünal Çelik, istişarelerden uzak bir aday tespitinin yapıldığını söyleyerek tepkisini ortaya koydu.

Bir önceki kongrede de aynı sorunların olduğunu dile getiren Ünal Çelik, birilerinin dediği değil de delege ve partililerin isteği olsun diye mücadele ettikleri için bir önceki kongrenin de iptal edildiğini ifade etti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.10.2020 21:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90