banner102

Akçadoğan: "Bizler Bu Filmi 11 Eylülde de görmüştük!"

Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, Fransa'nın başkenti Paris'te yaşanan olayla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ocak 2015 Pazartesi 02:48
Akçadoğan:

 Akçadoğan yaptığı yazılı basın açıklamasında, Fransa'nın başkenti Paris'te yayınlanan ve Hz. Muhammed'in (S.A.V.)  karikatürünü yaptıktan sonra büyük tepki çekmiş olan "Charlie Hebdo" dergisine saldırı düzenlenmesini 11 Eylül saldırı senaryosuna benzeterek şu açıklamayı yaptı:

BU FİLMİ 11 EYLÜLDE DE GÖRMÜŞTÜK

"Bizler Bu Filmi Sanki 11 Eylülde de görmüştük. Masum İnsanların Ölümü elbette bizleri rahatsız ediyor. Lakin Bu saldırıdan sonra bazı Müslümanların batıya yaranma adına büründükleri zillet elbisesi çevreye kötü kokular yaymaya başladı. Oysaki  Milyonlarca Müslümanlar katledildiğinde bunların sesleri solukları hiç duyulmadı, arada bir ayıp olmasın diye cılız bir sesle ‘bunlar yanlış uygulamalardır’ denilmişti. Şimdi ne oluyor da  Haçlı zihniyetini tetiklemek adına yollar aşınıyor??

Maalesef Paris’teki olay üzerine bazı Müslüman ve Ülkeler batıya yaranma ve bu olaya ne kadar çok üzüldüklerini ifade etme, sadakatlerini belirleme adına  eylemi kınama yarışı içerisine girdiler. Yıllardır katledilen Müslümanları görmeyenler son bir haftadır hümanist çığlıklarla hepimiz  Charlie  Hebdo’yuz çarpık anlayışına büründüler.

ZALİMLERE HAKARET SUÇ, MÜSLÜMANLARA SERBEST

Batı özgürlüklerin beşiği fikir ve ifade hürriyetlerinin yeri, insancıl payitahtın merkezi ilan edildi. Fransa’nın Cezayir de bir buçuk milyon Müslümanı alçakça katlettiği kimsenin aklına gelmedi. Fransa da Katolik Protestan ve Yahudilere hakaret etmenin suç İslam’a küfür etmenin özgürlük olduğunu dile getirmediler. NATO bünyesindeki Fransa’nın Afganistan ve Irak ta kaç milyon Müslümanın katledilmesinde rol aldığını, orta Afrika da Müslümanları topluca katleden Hristiyan çetesi Anti Balaka’nın Fransa desteğiyle bu işleri gerçekleştirdiğini kimse yüzlerine çarpmadı.

KAB BİN EŞREF’TEN ROL ÇALAN BU MEDYA

Yapılan yayınlar her zaman olduğu gibi yine batıyı mağdur gösterip temize çıkartacak bir dil ve üslupla verilerek methiye yarışına girilmesi neyin adınadır?  Batı ve batıl medya Kab bin Eşref olma misyonunu BBC üzerinden devam ettiriyor olması  Küstah karikatürleri yayınlayarak provokatör olduğunu ortaya koyması işlerinin gereği dE! Kab bin Eşref’ten rol çalan bu medyaya Müslüman görünümlerin sahip çıkması neyin nesi?

FOX TV'NİN BU TAVRİ BİZE DELİL OLARAK YETMEZ Mİ?

Fox Tv'nin  ırkçı sahibi Rober MORDAK’ cihadı kansere benzeterek   ‘Tüm Müslümanlar bu kanserin farkına varıp onunu ortadan kaldırana dek onlarda sorumlu sayılmalıdır’ derken, İslam’a olan kini ve nefretini kusuyor olması Bize delil yetmez mi? Mütedeyyin olarak Bu tvleri izlerken  ve gazetelerini okurken içimiz rahat mı?

İSLAM DA ZİLLET YOK İZZET VAR

Elbette ki İslam’da masum cana kıymak yok ama İslam’ın kutsallarına hakaret edilmesine hoş görüyle bakmak da yok. İslam da zillet yok izzet var. Bazıları batıya aşık olsa da, ayaklarına kapansa da, arzu ettikleri gibi ılımlı Müslüman olsalar da bunların yaklaşımı bellidir. Şunu İyi biliniz ki; Ne kadar Charlie  Hebdo olursanız olun onlar gibi tamamen olmadıkça batının gözüne giremezsiniz. Bu beyhude çabadan vaz geçin ve Müslümanlık kimliğini aşağılamayın.  Bugün Charlie Hebdo sun ama: Tarih sizin akıl yapınızın ve fikir dünyanızın Cezayir’deki kıyımda hepinizin Fransız kalışını, Irak ve Afganistan katliamların da hepiniz SEM Amcayız çizgisinde durduğunuzu biliyor ve yazıyor.

Hepiniz ne olursanız  olun ama ben Müslümanım diyen bir insanın Hz. Peygamberine (S.A.V.) hakaret ederek meşhur olan dergiye omuz vermesi tasavvur edilemez. Kab bin Eşref’in Peygambere (S.A.V.) hakaret eden şiirler yazması için mürekkep taşımak ne kadar Müslümanlığa uyarsa bugün Charlie Hebdo olmak o kadar Müslümanlığa sığar!

 Bizler Trabzon Din Bir Sen camiası olarak Müslümanlara İslam’a ve Kutsallarımıza hakareti kabul etmemiz ve sessiz kalmamız mümkün değildir. Tüm İslam Alemini Bu ve Benzeri şarlatanların yaptıklarını protesto etmeye ve Türkiye deki Uzantılarının medyalarını okumamalarını ve izlememelerini tavsiye ederken.  Gerek mail ve gerekse sanal medyalar aracılığıyla Peygamberimize (S.A.V.) sahip çıktığımızı hissettirmeliyiz. Bu minvalde Peygamberime (S.A.V:) ve kutsallarıma Hakaret edenleri kin ve nefretle kınıyor, bunlara maşa olanları da Mevla'ya havale ederek  Çharlie Hebdo olmaktan da Allah’a sığınıyoruz. "

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.01.2015 02:54
Anahtar Kelimeler:
Celalettin Akçadoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DAVUT 2015-01-22 13:00:17

ALLAH CC RAZI OLSUN HOCAM.

Avatar
DAVUT 2015-01-22 13:00:18

ALLAH CC RAZI OLSUN HOCAM.

banner90