banner102

AKİT TV’den Güresen Mahallesine halı saha

Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu’nun katkılarıyla Güresen Mahallesi Erkek Kuran Kursu karşısında yapılan hem öğrencilerin istifade edebileceği hem de mahalle halkının nişan, düğün, konferans etkinliklerinde kullanabileceği halı sahanın açılış kurdelesini Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu birlikte kestiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Mayıs 2022 Pazartesi 13:39
AKİT TV’den Güresen Mahallesine halı saha

Kurdele kesiminin ardından konuşmaların yer aldığı törene geçildi. Törende ilk olarak Kuranı Kerim okundu. Kuranı Kerim okunmasının ardından Güresen  Erkek Kuran Kursu yöneticisi Metin Gurbetoğlu açılış konuşması yaptı.  Gurbetoğlu konuşmasında emeği geçenlere ve açılışa katılanlara teşekkür etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Sarıalioğlu eserin öğrencilere ve tüm Güresen Mahallesi halkına hayırlı olmasını dileyerek bundan sonra da ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti.

Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu da selamlama konuşmasında katkıları nedeniyle Of Belediye Başkanı, Of Kaymakamı, hayırsever gönül insanı Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu ve tüm destekçilere teşekkür ederek açılışa katılan misafirlerden duyduğu memnuniyeti belirtti. Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu da yaptığı selamlama konuşmasında Kuran Kursunu zaman zaman ziyaret ettiğini kurs idaresini taleplerine kayıtsız kalmadıklarını tesisinin merhum eşinin anısına yaptığını ifade ederek hayırlı hizmetlerde kullanacağına inanarak kurana kursu öğrencilerine ve mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek de yaptığı açılış konuşmasında; Emeği geçen başta  Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğluna ve tüm katılımcılara teşekkür ederek tesisin hayırlı olmasını diledi.

Protokol konuşmalarının ardından Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu duada bulundu. Duanın akabinde misafirlere yemek ve çay ikramında bulunuldu. Güresn Mahallesi Halı Sahası açılışına; Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Of Kaymakam Refiği Ali Can Uludağ, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Burak Çelik, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu,  Güresen Mahallesi Muhtarı Habip Hacımustafaoğlu, Çay fabrikası Müdürleri, Kuran kursu Yöneticileri, öğrenciler ve mahalleli katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90