banner102

Akyüz: Ailenin korunması şart!

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının aylı “Salı Sohbetlerinin” onur konuğu olan Of’un önde gelen alimlerinden Süleyman Akyüz Hocaefendi, yüzlerce kişinin katıldığı programda dinleyicilere hitap etti.

27 Haziran 2013 Perşembe 10:28

Müslümanların günümüzde maalesef olması gerektiği gibi yaşayamadığını ifade eden Akyüz, her bireyin kendisine çeki düzen vermesi gerektiğini, yaklaşan Ramazan vesilesiyle bunun bir fırsata dönüştürülebileceğini belirtti.

Akyüz Hocaefendi, ‘maalesef Of’umuzda ve ülkemizde büyük bir ahlaki çöküş yaşanıyor. İslami yaşantı üzülerek söylemeliyizki yerli yerinde değil. Çocuklarımız, ailelerimiz temelden yanlış yetişiyor. Hem tesettür, hem de diğer ameli konularda sıkıntılarımız var. Tüm bunlar biraya toplanınca sıkıntılar da ard arda geliyor. Biz Allah’ın bizden istediği gibi yaşayamadığımız için bizi her taraftan çeviren zalimlere karşı Allah’tan yardım alamıyoruz. Eğer biz kendimizi düzeltsek Allah bu millete bir gecede yardım nasip eder ve kurtuluruz’ dedi.

Günümüzde ailenin temelden sarsıldığını da ifade eden Akyüz, aile kurumunun yıpranma aşamasına geldiğini belirtti. Boşanmaların hızla arttığını, bunun da toplumu zora soktuğunu ifade etti. Allah’ın (cc) boşanmayı helal saysada en hoşa gitmeyen helal olarak belirlediğini ifade eden Akyüz, ailenin korunması için alınacak önlemlerin artırılması gerektiğini ifade etti.

Programa oldukça yoğun bir katılım olduğu gözlenirken mevsimini yaz ve sıcak olmasına rağmen Ofluların programı baştan sona ilgiyle takip etmesi gözden kaçmadı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 27.06.2013 18:14
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Akyüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
arif ardan 2013-06-28 10:06:08

hoca niçin siyaset yapıyor siyaset iyi değildir bizleri kim yönetirse yönetsin

Avatar
ismail durmuş 2013-06-28 21:55:27

doğru söylüyor arif bey..hoca siyaset yapma..gider toplu konut yapar,arı işine girip bal yapar, kısacası herşeyi yapar ama müslümanın kesinlikle ele geçirip yöneteceği siyaseti yapamaz......

Avatar
arif ardan 2013-06-29 09:43:17

ismail biz namazlarımıza bakalım siyaset hiç iyi değil kardeşliği bozuyor siyaset yüzünden hiç kimse diyerinin fikrini kabul etmiyor isterse obaba yönetsin umurumda degil

Avatar
of-trabzon-almanya=61 2013-06-30 16:33:41

arif bey siyaset kesinlikle kardeşliği bozmaz,beyinsizler kardeşliği bozar ama siyaset deyil.arif bey senin yorumlarina ben bayiliyorum hocalarin siyaset etmesini istemiyorsun cok hâklisin hoca hocaliğini bilecek,siyasetci siyasetçiliğini bilecek doğrusu budur,pekiii rahmetli erbakan hoca hoca deyilmiydi???simdi anlıyorsunuz saadet partisine neden hiç kimse seçimlerde oy vermek isdemiyor,hocalar siyaset yabamaz.

Avatar
arif ardan 2013-07-01 10:01:38

erbakan hoca değildi hocalar dini ders verir namaz kıldırır türkiyede birsürü parti var hepsi birbirine iyi bakmıyor çözümleri yok ille avrupa obama diyorlar ya müslümanda biraz feraset olur avrupa kapılarında sürünmek bizlere yakışmaz

Avatar
of-trabzon-almanya=61 2013-07-01 12:21:09

arif bey soruma cevab verirmisin,en önemli soruma cevab vermedin lütfen soruma cevab ver...mademki yorum yazıyorsun sorulara adam gibi cevab ver.

Avatar
arişf ardan 2013-07-02 09:40:44

oflu hala anlamadınmı erbakan hoca değildi hoca olsaydı israille defalarca anlaşma yapmazdı

Avatar
kazım demir 2013-07-04 13:38:28

yau siz ikiniz birleşin bi parti kurun oyum size..ama parti ismi suya sabuna dokunmayan ama cennete gireceğini zanneden ulvi partisi olsun...

banner90