banner102

Akyüz “ÜLKEMİZDE BÜYÜK SIKINTI VAR“

Anadolu Gençlik Haftalık Eğitim Sohbetleri kapsamında Of AGD Yurt Binası Konferans Salonunda konuşma yapan İlahiyatçı Süleyman Akyüz Hocaefendi, ülkemizde gereği gibi İslam'ın yaşanmadığını ve bundan dolayı büyük bir sıkıntının olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Aralık 2014 Cuma 00:45
Gençlerin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen AGD Haftalık Eğitim Sohbetinde konuşan Süleyman Akyüz Hoca efendi, kurtuluşun gereği gibi İslam'ı yaşamaktan geçtiğini ve bununda Ehl-i sünnet vel-cemaat yolunda gitmekle olabileceğini söyledi.

Konuşmasında sık sık iman konusuna değinen Akyüz Hocaefendi, her Müslüman'ın gereği gibi iman ettikten sonra inandıkları ile amel etmesi gerektiğini belirterek, sadece bilmek veya ilim sahibi olmanın amelsiz bir işe yaramayacağını iddia etti.

Özellikle kış günlerinde oruç tutmaya özen göstermemiz gerektiğini söyleyen Akyüz Hocaefendi, "Memleketimizde birçok insan kilo vermek için büyük sıkıntılar çekiyor. Doktora gidiyor, diyet yapıyor veya spor yaparak kilo vermeye çalışıyor. Halbuki Dinimizi gereği gibi yaşarsak bu sıkıntılara düşmeyiz. Özellikle bu kış ayları bu kilo derdine çözüm için büyük fırsattır. Müslümanlar olarak her Pazartesi ve Perşembe günün oruçlu geçirmeye çalışırsak bizler için hem sağlık yönünden hemde manen büyük bir kazanç olacaktır." diyerek yediklerimize ve içtiklerimize çok dikkat etmeliyiz dedi.

Dünyada birçok insanın açlıktan sefalet içinde yaşadığını ve hatta öldüğünü iddia eden Akyüz Hocaefendi, "Ülkemizde aşırı kilodan dolayı hastane yollarına düşen ve diyet yapan insanlar varken, dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca insan açlıktan ölüyor. Üstelik ülkemizde bu kilo sıkıntısını çekenlerin çoğu da Müslüman. Bu sıkıntı bizlerin ne kadar İslam'dan uzaklaştığımızın bir göstergesidir." diye ifade etti.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 12.12.2014 11:34
Anahtar Kelimeler:
Süleyman Akyüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
of k.k.o. 2014-12-12 19:11:19

Ülkemizde değil,TBMM'ye giremeyenlerin çok büyük sıkındısı Var ALLAH bu sıkındılı olanlara SABİRRRR versin AMİN.

Avatar
ismail 2014-12-13 10:43:48

of kko yağlı kapının bekçisi nasılsın. seni gidi bakara makaracı,seni gidi taklacı,seni gidi papacı,bırakmayacağım peşini. bakara makara yanlış de imana gel.........

Avatar
of k.k.o. 2014-12-13 17:59:08

Papağan gibi konusup durma yürü bee,peşini birakmayacakmis çok korkuyoruz senden yürü.

Avatar
erdoğan @ismail 2014-12-13 22:15:11

bırak kendi başını yesin...

Avatar
ismail 2014-12-14 09:19:23

of kko seni gidi taklacı seni,seni gidi bakara makaracı seni,yağlı kapının efendisi,seni gidi papacı seni...

Avatar
diyarbakırlı huso @ismail 2014-12-14 15:59:39

Bu mesaj Editör Tarafından edebe aykırı bulunduğundan dolayı silinmiştir...
Ayrıca mesajı yazan "diyarbakırlı huso" lakaplı sahsın IP numarası yazdığı uygunsuz cümlelerden dolayı kayıt altına alınmıştır.
Not : Lütfen kendinize söylenmesini istemediğiniz cümleleri başkasına kullanmamaya dikkat edelim...

Avatar
ismail 2014-12-15 16:09:41

yavaş yavaş of kko nun hangi yağlı kapıda olduğunu anlıyoruz

Avatar
emre @ismail 2014-12-17 11:12:45

bakara makara diyorsunda sizdeki hasan mezarcılar ne olacak.

banner90