banner102

Albayrak İmam Hatip Öğrencilerine Seslendi

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın babası Gazeteci Yazar Sadık Albayrak Of’ta düzenlenen konferansta Of İmam Hatip öğrencileriyle buluştu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
12 Nisan 2017 Çarşamba 19:30
Albayrak İmam Hatip Öğrencilerine Seslendi
Öğrencilere önemli mesajlar veren Albayrak; “Bizler zor zamanlarda Kuran öğrenen insanlardık. Sizler bugün çok şanslısınız. Hayatta çile ve ıstıraplar var. Çile ve ıstıraplara tahammül gösterirseniz başarılı olursunuz. Bu ülkede köylüler, taşrada yaşayanlar İstanbul’a gelince bugünkü o malum gazeteler ‘Bu hirboların İstanbul’da işi ne? diye manşet atıyordu. Anadolu İnsanı onlara inat İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da tutundu. İstanbul’a ve Türkiye’ye yönetici oldu” diye konuştu.

Fetö’nün ülkeye çok büyük ihanet ettiğini ifade eden Albayrak; “Unutulmamalıdır ki halk yumruklandıkça kuvvetlenir. Bizi horladıkça, aşağıladıkça bizler daha çok güçlendik. Zamanında başörtülü okuyanlar için “Başörtülüler Arabistan’a gitsin” diye bağırıyorlardı. Bizim zamanımızda gençler yoksulluktan dolayı kanlarını Kızılay’a satarak okuyorlardı. Bugün sizler çok büyük imkânlara sahipsiniz. Bunların kıymetini bilerek çok çalışın” dedi.

Albayrak’a teşekkür eden Kaymakam Eyüp Fırat yaptığı konuşmada; “Değerli hocamızın anılarından ve paylaşımlarından ben kendi adıma çok istifade ettim. Kendisini yine bekliyoruz. Öğrencilerimiz adına kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Kaymakam Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Albayrak’a hediye takdim etti.

Son Güncelleme: 14.04.2017 19:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90