banner102

Ali Soylu mezarı başında dualarla anıldı

30 Haziran 2000 tarihinde geçirdiği elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Milli Gençlik Vakfı (MGV) eski Genel Başkan Yardımcısı Ali Soylu 22. ölüm yıl dönünde dualarla anıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Temmuz 2022 Cuma 01:57
Ali Soylu mezarı başında dualarla anıldı

Merhum Ali Soylu’nun ruhu için Çamlıtepe Mahallesinde bulunan kabri başında Ballıca Mahallesi Kuran Kursu öğrenci ve hocaları tarafından Kuranı Kerim hatmi şerifi yapıldı. Hatmi şerifin ardından Ballıca Mahallesi Kuran Kursu idarecisi Vahap Vahapoğlu hoca  hatim duasında bulundu.

Merhum  Ali Soylu için yapılan hatim programına; Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Salimoğlu, Ak Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Cihannüma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Trabzon İl Başkanı Köksal Hamzaoğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Yazıcı, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Üstündağ, Sağlık Sen Trabzon İl Başkanı İdris Aydın, Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Ballıca Erkek Kuran Kursu hoca ve öğrencileri katıldı.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ülkemizin çok değerli bir evladı Ali Soylu’yu rahmet ve minnetle anarken programın hazırlanmasında öncülük eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na ve Kuranı Kerim hatmeden hoca ve öğrencilere teşekkür etti.

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve beraberindekiler buradaki programın ardından Of’un önemli manevi mimarlarından Ballıca Mahallesinde metfun bulunan merhum Ahmet Yaşar Hoca efendinin kabrini ziyaret ederek duada bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90